Neler Yeni

Muhabbet kusun hala bana alışamadı

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
Bir muhabbet kulu aldım eve. Salonumuza koydum kafesi. 4. Gün bugün. Geldiği ilk gün deli gibi ötüyodu sonra baya azaldı ötmesi. Yemeğini yiyo suyunu içiyo. Baya da vakit geçirdim kuşa fakat kafes içine elimi soktuğumda hala aval aval bakıyor ve kaçıyor. Napmam gerek?

Pukiina

80+ Bronze
Bir muhabbet kulu aldım eve. Salonumuza koydum kafesi. 4. Gün bugün. Geldiği ilk gün deli gibi ötüyodu sonra baya azaldı ötmesi. Yemeğini yiyo suyunu içiyo. Baya da vakit geçirdim kuşa fakat kafes içine elimi soktuğumda hala aval aval bakıyor ve kaçıyor. Napmam gerek?
hocam 1 hafta falan kafesten çıkarma elini kafese falan sokmaya çalışma kuş evi tanısın yaşadığı yeri tanısın adapte olsun sonra zamanla 1 hafta sonra falan sen yaklaştıkça oda sana yaklaşır

Kerem Aktasd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Kerem Aktaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 1 hafta falan kafesten çıkarma elini kafese falan sokmaya çalışma kuş evi tanısın yaşadığı yeri tanısın adapte olsun sonra zamanla 1 hafta sonra falan sen yaklaştıkça oda sana yaklaşır
ben baya elimi kafese falan sokmaya calısıyorum 2 gündür alışsın falan die.

Meeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Mustafa ege
İlgilendiği Kategoriler
Fh4
Hocam muhabbet kuşları narindir hemen alışamazlar yabancılık çekerler ama alıştımıda yanından ayrılmaz. Tamamen senle bütünleşmesi 1 ayı bulur. Birde sakın unutma el tutlmalarını hiç sevmezler kafesleri özel alanıdır el sokulmasını istmezler 1 hafta alışma sürecine bırak kafeste sonra çıkar uçsun salonda. Zaten çok akıllı ve meraklı hayvanlardır.

Shourd

80+ Gold
ben baya elimi kafese falan sokmaya calısıyorum 2 gündür alışsın falan die.
yapma öyle kuşu sal bi bi hafta 10 gün fln sonra evin içinde aralıklarla bi 15-20dk serbest bırakmaya başla ilk eve alışsın sonra sana

Top Bottom