Arama sonuçları: *

1. MehmetV2

Denemelerde iyi gitmiyorum

25 soru için 50 dakika çok fazla ne yapıp edip hıızlanman lazım Yapabilirsen elinden geldiğince hızlı okumaya çalış genellikle kelime kelime değil de cümle cümle bak daha hızlı kavrarsın böylece
  2. MehmetV2

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

Ppleri 2021 kışında böyle yapmıştık taa o zamandan kalma
  3. MehmetV2

Üstekinin profil fotoğrafını eleştirme

bu kim ag 1453'ten kalma pp
  4. MehmetV2

Bankkart genç hesap gözükmüyor

18 yaşından küçüksen velin ile şubeye gidip hesabı aktif etmen gerekiyor
  5. MehmetV2

Bu dambıl kaç kg? (SSli)

50 kg
  6. MehmetV2

BAŞIBOŞ İNSAN SORUNU-ARTAN ŞİDDET OLAYLARI

@Margot Robbie etiketlemişsin de herif yazılabilecek en doğru mesajı yazmış, banane köpekten bilader beni ilgilendiren insanların canı ve can güvenliği onlar da bir yaşam olabilir ama insan hayatıyla kıyaslanamaz
  7. MehmetV2

Güney korede dil okuluna gidilir mi?

3,0 ortalama çok zor değil mi?
  8. MehmetV2

Türkiye Nasıl Düzelir Ya da Düzelir Mi?

Daha olmadım, önemli de değil hacettepe mezunu adam ot gibi gelmiş ot gibi gidiyor. Olay demek ki sadece üniversitede değil de kafayı çalıştırmakla da alakalı size de tavsiye ederim bay az bilmiş :peepokalp:
  9. MehmetV2

Temel aile eğitimini istediğin yere yaz tabii okuman yazman varsa :D Üslübumla dalga geçip beni eğitimsizlikle suçlayan vatandaş o klavye önünde nasıl kudurduğunu hayal etmek beni daha da neşelendiriyor Uyarımı da seve seve alırım hiç önemli değil o uyarı haklı olduğumu göstermekten başka...
  10. MehmetV2

Eğitimli olanlarımız tek tek gidecek siz de baş başa kaldığınız vakit maymuna evriminize devam edebilirsiniz:peepokalp:
  11. MehmetV2

Bu halkla hiçbir şey değişmez eski kafalıların yavaştan toprak olması lazım sonra yönetim değişir sonra belki ileriye dönebiliriz
  12. MehmetV2

Kadınların beklentisi nedir? Çoğu kadın neden hayırlı erkeklerle değil?

Niye güldün gayet haklı savunma elinde kullanamadığı kelebeği sallayınca tabii ki daha erkeksi olacak ya siz kendine güvenmeyen erkolar kapatılsın of:mad::mad::mad:
  13. MehmetV2

Kullanılmış bilmem kaç gr :D
  14. MehmetV2

Hepsi birden olsun 18'ime girdiğim gün evlenirim zaten sıkıntı şu 1 tanesini bile sağlayamıyorlar
  15. MehmetV2

Olay bence eğitim ve kişisel gelişimle alakalı herkes dengi dengine bir insan bulur genel olarak efendi düzgün erkek genellikle kendini çeşitli açılardan geliştirmiş ve ilişikiye hazır bir halde oluyor peki ya kızlar? Kızlar günümüz sosyal medyası sebebiyle kendilerine olan talebin çok olduğunu...
  16. MehmetV2

Yaşadığım ilde yurt çıkarmı

Kendi ilinde zor kanka şehir dışına öncelik normalde
  17. MehmetV2

Kötü bir kıza olan takıntı nasıl geçer ?

Olum yemeyin şu iyi kız ayaklarını kız dediğin gibi zaten ne haksızlığını düşünüyorsun hala salla gitsin
  18. MehmetV2

Sizce cloud gaming pc oyunculuğunu bitirir mi

Cloud pc'yi bitiremez çok zor ancak çok kaliteli ve iyi bir internetiniz olacak sunucular iyi olup yükü kaldırabilecek sıra olmayacak vs vs. Daha liste uzar özetle:
  19. MehmetV2

Hadi herkes ilk ekran kartını yazsın

1650s
  20. MehmetV2

Yaptığım Şey Doğru Mu ?

Yüzlerce biraz fazla sanki ne dersin :D
Top Bottom