Neler Yeni

Sizce cloud gaming pc oyunculuğunu bitirir mi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Benim sıkıntı internetten oyunlar yavaş iniyor çözüm var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdi tamam ama cloud işi gelişebilir sunucu olarak o zaman sistem kullanmaya gerek kalır mı
Kendi sistemimden oyunları güzelce oynamak varken niye her ay Cloud servisine para verip bir de hızlı internetim olsun diye bekleyim ki? Mantıklı gelmiyor bana. Konsol oyunculuğunun yerini ilerde alabilir ama PC oyunculuğunu kolay kolay ele geçiremez bu Cloud sistemler.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Elvan kocer
Kendi sistemimden oyunları güzelce oynamak varken niye her ay Cloud servisine para verip bir de hızlı internetim olsun diye bekleyim ki? Mantıklı gelmiyor bana. Konsol oyunculuğunun yerini ilerde alabilir ama PC oyunculuğunu kolay kolay ele geçiremez bu Cloud sistemler.
Çünkü sistemler pahalı

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Elvan kocer
Yardımcı olcak var mı?bir şey sorcam gerçekten geliştiriciler konsolu pc yi bırakıp buraya mı oyun geliştircekler ileride yoksa zor mu?

Ne diyoruz?

Diyonuz

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
Cloud pc'yi bitiremez çok zor ancak çok kaliteli ve iyi bir internetiniz olacak sunucular iyi olup yükü kaldırabilecek sıra olmayacak vs vs.
Daha liste uzar özetle:
Mümkün değil

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
Cloud pc'yi bitiremez çok zor ancak çok kaliteli ve iyi bir internetiniz olacak sunucular iyi olup yükü kaldırabilecek sıra olmayacak vs vs.
Daha liste uzar özetle:
Mümkün değil
maalesef bitiricek sadece pcyi değil konsolları bile, microsoft konsol yerine clouda yöneliyor artık yakın gelecekte oyun donanımı zor satarlar.

Top Bottom