Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

abim odamda çakmağımı buldu

Sosyal medyadaki saçma sapan tipleri görüp, onlara özenip, izlediğiniz dizilerdeki karakterler gibi yaşamaya çalışıp böyle saçmalıklar yapıyorsanız hak ediyorsunuz zor yoldan öğrenmeyi. Sigara-alkol kullanınca kendinizi havalı sanmalar, kızlara şekil olsun diye badboy tavırlarına girmeler...
  2. MeynnZenith

Bir Kız Arkadaşınız Siz Anime Kızı Seviyorsunuz Diye Sizi Kıskansa Ne Yapardınz?

Daha önceki sevimsiz mesajlarından da anlamalıydım yanlış yerde yanlış kişilere laf anlattığımı...
  3. MeynnZenith

Bir Kız Arkadaşınız Siz Anime Kızı Seviyorsunuz Diye Sizi Kıskansa Ne Yapardınz?

Yani anladığım kadarıyla bayağı ciddisin. Üşenmeden uzun uzun yazacağım. Bu tarz "fanatiklik" ya da "bağlılık" durumları günümüzde maalesef çok yaygın, sosyal medya sağ olsun. Sosyal medyada ünlü olan, olmaya çalışan ya da ünlü edilen - ki bu sonuncusu çok sık rastlanılan bir şey - herkes/her...
  4. MeynnZenith

Normal o zaman bu tarz şeylerden etkilenmeniz, geçecektir elbet.
  5. MeynnZenith

O zaman geçmiş olsun. Yaşınızdan haberim yok ama çocukluk yaşlarını geçtiyseniz bence bu fanatikliğe bir son vermelisiniz, eğer bu konuda ciddiyseniz.
  6. MeynnZenith

Sadece sizin başlığınızdan anladığım kadarıyla yorum yapıyorum, konuda bir açıklama yok çünkü. Eğer başlıkta belirtilenden kastınız "duygusal bir şekilde bağ kurma" ise evet, sevmemeniz gerekiyor.
  7. MeynnZenith

Ona hak verirdim. Çünkü bir çizgi film, film veya dizi karakterine delicesine bağlanıp, duygusal olarak bir şeyler hissedecek kadar kafayı tırlatmışsam elbette kız arkadaşıma hak verirdim.
  8. MeynnZenith

Forumda en sevdiğiniz üye kim?

Teşekkürler dostum, ara sıra bizim de hatalarımız oluyor elbet. Affola.
  9. MeynnZenith

Femboylar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Dostum fikrimizi soruyorsun, söyleyince de "homofobik" diyorsun. Homofobiklik sadece bu konudaki fikrini olumsuz yönde belirten kişiler olmuyor. :D
  10. MeynnZenith

Bu şekilde bir konu açmanızdan biraz çakmıştım onu zaten.
  11. MeynnZenith

@coself Niye gülüp duruyorsun?
  12. MeynnZenith

Olayı iyice abartıp, sırf sosyal medyadaki bazı gereksiz kişilerin gazıyla ve "desteğiyle" saçma sapan takılan ve tavırlara girenler çoğunlukta maalesef. İnsan kendi benliğini içeride yaşamalı, dışa vurmak için bu kadar çaba sarf etmemeli bence de. Ama öte yandan da bir şey diyemiyoruz geneline...
  13. MeynnZenith

Böyle bir konuyu buraya açarsan kargaşa çıkar. Bence böyle bir konu açmamalısın. Herkesin kendi tercihi, özgür ve hür iradesi. Buna bir şey diyemeyiz. Tabii bize veya başkalarına zorluk, problem çıkarmadıkça.
  14. MeynnZenith

Forumda en çok saygı duyduğunuz kişi veya kişiler

Çok teşekkür ederim dostum, ne demek. Benim de zaman zaman kötü anlarım olmuştur elbet. Ancak forum gibi yerlerde biraz daha dikkat ederim davranışlarıma. Tanımadığım, bilmediğim insanlar çünkü. Kötü bir gün geçiren birini kırsam "şaka" niyetine, kötü bir şeye vesile olurum diye temkinli hareket...
  15. MeynnZenith

Melih Göçek Stephan Hawking'in heykeline hesap sordu!

Diyebileceğim ve sunabileceğim o kadar çok şey var ki... Ama hem linç yemek istemiyorum hem de kimseyle uğraşmak istemiyorum. Ne diyelim, adam kendi inancı ve fikri ile göçtü düynadan. Buna karışmak bizim haddimize değil.
  16. MeynnZenith

Balıkçıdan aldığım balık evde canlandı!!

Ya sabah sabah ne okudum ben ya DISGJDLFKJGLDFKGJŞLH
  17. MeynnZenith

Forumda en çok saygı duyduğunuz kişi veya kişiler

Sen bi' tık kralsıın gibi ya :love:. Teşekkür ederim dostum.
  18. MeynnZenith

Çiyan nasıl beslenir?

Arkadaşlar sakin olun tamam. Allah belamı versin beslemeyeceğim çıyan falan. Allah akıl fikir versin falan demişsiniz. Bi sakin la.
  19. MeynnZenith

Çiyan nasıl beslenir?

Bu videoda ne sıklıkla ne vereceğimi söylemiyor ama.
Top Bottom