Femboylar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

coself

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
7
Ben olumlu düşünüyorum erkekler pantolonla sınırlı olmamalı bence :) Türkiyede sayıları fazla mı sizce?

HOMOFOBİ HASTALARI YAZMASIN!!!

Herkes istediği şekilde, giyinir, gezer, düşünür. Buna kimse karışamaz. Bulunduğunuz gelenekselleşmiş ortamdan dolayı bu size biraz garip gelebilir ancak daha özgür yerlerde yaşayınca bu size normal geliyor.

Ben olumlu düşünüyorum erkekler pantolonla sınırlı olmamalı bence :) Türkiyede sayıları fazla mı sizce?
Ben olumsuz düşünüyorum. Erkekler erkekliğini, kadınlar kadınlığını bilecek. İyice zıvanadan çıktı bu iş.

Böyle bir konuyu buraya açarsan kargaşa çıkar. Bence böyle bir konu açmamalısın. Herkesin kendi tercihi, özgür ve hür iradesi. Buna bir şey diyemeyiz. Tabii bize veya başkalarına zorluk, problem çıkarmadıkça.

Ben olumsuz düşünüyorum. Erkekler erkekliğini, kadınlar kadınlığını bilecek. İyice zıvanadan çıktı bu iş.
Katılıyorum +1 zaten sırf bu yüzden insanların fikirleri değişiyor. Herkes kendisinin ne olduğunu bilse ortaya tuhaf karışımlar çıkmaz 😂

Katılıyorum +1 zaten sırf bu yüzden insanların fikirleri değişiyor. Herkes kendisinin ne olduğunu bilse ortaya tuhaf karışımlar çıkmaz 😂
Olayı iyice abartıp, sırf sosyal medyadaki bazı gereksiz kişilerin gazıyla ve "desteğiyle" saçma sapan takılan ve tavırlara girenler çoğunlukta maalesef. İnsan kendi benliğini içeride yaşamalı, dışa vurmak için bu kadar çaba sarf etmemeli bence de. Ama öte yandan da bir şey diyemiyoruz geneline. Çünkü insanın kendi hür iradesi var en nihayetinde.

Pek bir şey düşünmüyorum yani herkes istediğini yapar fakat konu internet ortamında bu farklılığını kullanıp takipçi kasmak, bu farklılığı kullanıp olayları farklı yere çekmek olunca tabii ki herkeste olduğu gibi bir nefret oluşuyor.

@coself Niye gülüp duruyorsun?

Olayı iyice abartıp, sırf sosyal medyadaki bazı gereksiz kişilerin gazıyla ve "desteğiyle" saçma sapan takılan ve tavırlara girenler çoğunlukta maalesef. İnsan kendi benliğini içeride yaşamalı, dışa vurmak için bu kadar çaba sarf etmemeli bence de. Ama öte yandan da bir şey diyemiyoruz geneline. Çünkü insanın kendi hür iradesi var en nihayetinde.
Bir ara twitterde hashtag açmışlardı yok ettik 😂😂 bu kadar saçma bişeyi savunup gündeme çıkarıyorlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,818
Üyeler
185,326
Son üye
Alp Morgan
Geri