Bu şekilde bir konu açmanızdan biraz çakmıştım onu zaten.Psikolojik sorunlarım var kusura bakmayın
Tabii orası öyle ama bunu çok doğruymuş gibi savunanlara ayar oluyorum. Mesela sende kanser hastalığı var diyelim. Hasta olarak hayatına devam edip bunu savunur muydun yoksa iyileşmek için elinden geleni mi yapardın? Ben böyle düşünüyorum açıkçası.Herkes kendini biyolojik olarak atanmış cinsiyetine ait hissetmiyor dostum
Dostum fikrimizi soruyorsun, söyleyince de "homofobik" diyorsun. Homofobiklik sadece bu konudaki fikrini olumsuz yönde belirten kişiler olmuyor.Homofobikler yazmasın lütfen ağzımı bozmak istemiyorum
Kanser bir hastalık, hasta olup olmayı tercih edemiyorsun ama cinsiyet bir seçenektir. Cinsiyet/yönelim seçmekte bir HASTALIK değildir. Kim kendini hangi cinsiyete/yönelime ait/sıcak hissediyorsa onu tercih edebilir beni seni başkasını IRGALAMAZ.Tabii orası öyle ama bunu çok doğruymuş gibi savunanlara ayar oluyorum. Mesela sende kanser hastalığı var diyelim. Hasta olarak hayatına devam edip bunu savunur muydun yoksa iyileşmek için elinden geleni mi yapardın? Ben böyle düşünüyorum açıkçası.
Kardeşim pantolon giymemek hastalık mı eşcinselliğinde hastalık olmadığı kanıtlandı araştır gelTabii orası öyle ama bunu çok doğruymuş gibi savunanlara ayar oluyorum. Mesela sende kanser hastalığı var diyelim. Hasta olarak hayatına devam edip bunu savunur muydun yoksa iyileşmek için elinden geleni mi yapardın? Ben böyle düşünüyorum açıkçası.
Homofobik olmayanlar zaten bunu normal bulur, saygı duyar. Neden böyle bir konu açtın?Homofobikler yazmasın lütfen ağzımı bozmak istemiyorum