Femboylar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
HİÇ İYİ BULMUYORUM

Herkes kendini biyolojik olarak atanmış cinsiyetine ait hissetmiyor dostum
Tabii orası öyle ama bunu çok doğruymuş gibi savunanlara ayar oluyorum. Mesela sende kanser hastalığı var diyelim. Hasta olarak hayatına devam edip bunu savunur muydun yoksa iyileşmek için elinden geleni mi yapardın? Ben böyle düşünüyorum açıkçası.

Konunun acilen silinmesi lazım.

Homofobikler yazmasın lütfen ağzımı bozmak istemiyorum
Dostum fikrimizi soruyorsun, söyleyince de "homofobik" diyorsun. Homofobiklik sadece bu konudaki fikrini olumsuz yönde belirten kişiler olmuyor. :D

Tabii orası öyle ama bunu çok doğruymuş gibi savunanlara ayar oluyorum. Mesela sende kanser hastalığı var diyelim. Hasta olarak hayatına devam edip bunu savunur muydun yoksa iyileşmek için elinden geleni mi yapardın? Ben böyle düşünüyorum açıkçası.
Kanser bir hastalık, hasta olup olmayı tercih edemiyorsun ama cinsiyet bir seçenektir. Cinsiyet/yönelim seçmekte bir HASTALIK değildir. Kim kendini hangi cinsiyete/yönelime ait/sıcak hissediyorsa onu tercih edebilir beni seni başkasını IRGALAMAZ.

Kardeşim pantolon giymemek hastalık mı eşcinselliğinde hastalık olmadığı kanıtlandı araştır gel

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,575
Üyeler
185,285
Son üye
mustafauludag
Geri