Yüzyılın bir önemi yok Adalet saglanacaksa yapılsın.7.yüzyılda yaşamıyoruz.
Yüzyılın bir önemi yok Adalet saglanacaksa yapılsın.7.yüzyılda yaşamıyoruz.
Masum insanlara değil hakedene yapılmalı. Bunda yanlış bir şey yok.adalet sağlanılsın diye katliam yapalım o zaman olurmu öyle şey sen adamın dediğini okumadın mı?
yani adamın kessinler yani? cani misin sen? hapishaneler ne için var? her suçlunun elini mi keseceksiniz? her yalancının dilini mi keseceksiniz?Masum insanlara değil hakedene yapılmalı. Bunda yanlış bir şey yok.
Birleşmiş Milletler işkenceyi yasaklamıştır.Masum insanlara değil hakedene yapılmalı. Bunda yanlış bir şey yok.
Sen katili kesmezsen o gelir senin değer verdiğin bir insanı keser.yani adamın kessinler yani? cani misin sen? hapishaneler ne için var? her suçlunun elini mi keseceksiniz? her yalancının dilini mi keseceksiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birleşmiş Milletler işkenceyi yasaklamıştır.
hapishaneler ne için var diyorum? hapishanede kalacak ölene kadar sende onun yaptığını yapmış oluyorsun.Sen katili kesmezsen o gelir senin değer verdiğin bir insanı keser.
ben katiller hapishaneden salınsın mı diyorum?Sen katili kesmezsen o gelir senin değer verdiğin bir insanı keser.
Saçmalama ben onun yaptığının fazlasını yapmalıyım. Bir terörist senin bacını dağa kaldırdı ona düşünmek bile istemeyecegin şeyler yaptı sonra da vahşice katletti. Belki bunu okurken canın sıkılacak ama bunu yaşayanlar var. Sen o şahsa, masum insana ne yaptıysa fazlasını yapmalısın ki Adalet sağlansın.hapishaneler ne için var diyorum? hapishanede kalacak ölene kadar sende onun yaptığını yapmış oluyorsun.
ben katiller hapishaneden salınsın mı diyorum?
sen onun yaptığını yapıyorsun sonra ben haklıyım diyorsun varmı böyle şe hapishaneye gidecek tabii ki.Saçmalama ben onun yaptığının fazlasını yapmalıyım. Bir terörist senin bacını dağa kaldırdı ona düşünmek bile istemeyecegin şeyler yaptı sonra da vahşice katletti. Belki bunu okurken canın sıkılacak ama bunu yaşayanlar var. Sen o şahsa, masum insana ne yaptıysa fazlasını yapmalısın ki Adalet sağlansın.
Sende onu öldürünce masumiyetin kalmıyor.Saçmalama ben onun yaptığının fazlasını yapmalıyım. Bir terörist senin bacını dağa kaldırdı ona düşünmek bile istemeyecegin şeyler yaptı sonra da vahşice katletti. Belki bunu okurken canın sıkılacak ama bunu yaşayanlar var. Sen o şahsa, masum insana ne yaptıysa fazlasını yapmalısın ki Adalet sağlansın.
Bir terörist asılacak sa sadece baş terörist asılsın örgütün kurucusu olan.Saçmalama ben onun yaptığının fazlasını yapmalıyım. Bir terörist senin bacını dağa kaldırdı ona düşünmek bile istemeyecegin şeyler yaptı sonra da vahşice katletti. Belki bunu okurken canın sıkılacak ama bunu yaşayanlar var. Sen o şahsa, masum insana ne yaptıysa fazlasını yapmalısın ki Adalet sağlansın.
Ne alakası var o zaman onu da asmayalim. Sonuçta o da katil onu oldurursek biz de katiliz.sen onun yaptığını yapıyorsun sonra ben haklıyım diyorsun varmı böyle şe hapishaneye gidecek tabii ki.
Sende onu öldürünce masumiyetin kalmıyor.
Bir terörist asılacak sa sadece baş terörist asılsın örgütün kurucusu olan.
Önce suçlu olanları hızlı tespit edip yıllar süren davalar olmadan hapise tıkacak bir adalet sistemi lazım. Bu işin çözümü idam değil bunun tartışılması bile saçma.İdam cezası hakkında ne düşünüyorsunuz? Geri gelmeli mi yoksa gelmemeli mi?
EvetÖnce suçlu olanları hızlı tespit edip yıllar süren davalar olmadan hapise tıkacak bir adalet sistemi lazım. Bu işin çözümü idam değil bunun tartışılması bile saçma.
asma tabii ki hapiste çürüsün bu işin çözümü idam değil bu adalet değil katliam sen onu idam edince senin masumiyetin kalmıyor masum olmuyorsun onun yaptığını cağniliği sen yapmış oluyorsun böylece kimse haklı olmuyor.Ne alakası var o zaman onu da asmayalim. Sonuçta o da katil onu oldurursek biz de katiliz.
zaten ölüm cezasi yani idamın diğer adı "adli cinayet".Ne alakası var o zaman onu da asmayalim. Sonuçta o da katil onu oldurursek biz de katiliz.
İdam gelmemeli suçu günahı olmayan insanlarda mağdur olabilir ve muhalif kişileri delil olmayan sebeblerden dolayı idam ederlerse kimse hesap vermez unutulur giderİdam cezası hakkında ne düşünüyorsunuz? Geri gelmeli mi yoksa gelmemeli mi?