Neler Yeni

Femboylar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bencede knk
Bırakın artık bu herkes istediğini giyer istediğyle istediğini yapar fln fln zort
"Eğer "karşı cinsle" eşit olsaydık "karşı" cins olmazdı"
Eşitlik diye bir şey yok zaten. onu savunanlar aşırı saçma insanlar. biyolojik olarak farklı 2 cinsi AYNI diye savunmak gerçekten saçma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Beni etkilemediği sürece sıkıntı yok

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
İnsanlar bir şeyleri konuşmak için forumları tercih eder, donanım hakkında bir forum ama bu demek değil ki başka konuları konuşmayalım, fikirlerimizi söylemeyelim. Neden yeni gelen bir kullanıcıyı ya da sizin fikirlerinizi düşüncelerinizi merak eden bir kullanıcıyı dışlıyorsunuz anlamadım.
Alıntıyı görüntüle
Dışlama değil, farkettiysen konunun açılmasına karşı değilim ben. Arkadaşın troll olarak açtığı belli. bunu kafası çalışan birisi anlar. normal olarak cevap verdim bende zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biyolojik değil hak olarak eşit olduğu savunuluyor
Yok. Feminizm teoride öyle. ama feministler ya kadın-erkek eşit diyorlar. ya da kadın üstün diyorlar. :D sadece genelleme yapıyorum. her feminist tabii ki böyle değil.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
İnsanlar bir şeyleri konuşmak için forumları tercih eder, donanım hakkında bir forum ama bu demek değil ki başka konuları konuşmayalım, fikirlerimizi söylemeyelim. Neden yeni gelen bir kullanıcıyı ya da sizin fikirlerinizi düşüncelerinizi merak eden bir kullanıcıyı dışlıyorsunuz anlamadım.
Alıntıyı görüntüle
trol konu sevmiyoruz kardeşim ciddiye alıp cevap veren oluyor gelsin asıl hesabından dangalağın tek acmıs yeni hesabı canı sıkılıyor dalga geçiyor kimin eşcinseline ib.. felan demişiz yoksa banane ne halt yiyorsa yesin ama 10 yasındaki veledin ortalığı birbirine katması saçmalık

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Böyle bir şey demedik. SAVUNMANIZI DOĞRU BULMUYORUZ DEDİK. HERKESİN KENDİ ÖZ VE HÜR İRADESİ, KİMSE KARIŞAMAZ. NE SİZLER BİZİM FİKRİMİZE NE DE BİZ SİZİN NE DÜŞÜNÜĞÜNÜZE.

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Dışlama değil, farkettiysen konunun açılmasına karşı değilim ben. Arkadaşın troll olarak açtığı belli. bunu kafası çalışan birisi anlar. normal olarak cevap verdim bende zaten.
Pekala, troll olduğu belli ise "trollüğünü" yapmasına izin verelim ve gerekli cezayı moderatör arkadaşlar uygulasın. Konudan rahatsız olan ya da görmek istemeyen kişiler her konuya bakmak zorunda değil.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Femboy ney la

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom