Neler Yeni

Femboylar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
1- Dinlere veya farklı inançlara saygısızlık
2- Sansürlü-sansürsüz küfür, küfür kısaltmaları, argo kelimeler kullanmak
3- Forum huzurunu bozacak davranışlar, üyeleri trollemek
4- Forum üyeleri arasında kavgaya, küfre varan tartışma
5- Konu, mesaj, alakasız rapor spamı
6- Hakaret, küçümseme, kaba dil
7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar
8- Gönderiyi durmadan uplamak, flood
9- +18 İçerik paylaşımı, talebi
10- Konularda ve konu yorumlarında ölü paylaşımlarda bulunmak

3 numaralı kural banlayın admin bey
@Perfectshot06

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Konu açılmasınada karşı değilim. tekrarlıyorum, bu konu %90 ihtimalle sadece eğlence-ilgi amacıyla açılmıştır. Eğer böyle açılmadıysa, konu sahibinden özür dilerim.
Size konu açılmasına karışmayın- karşısınız demek istemedim, yanlış anlaşıldıysam affola. Sadece örneğinize istiraden örnekleme yapmak istedim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Ulan, bir tane adam SSD istemiş. 11 gün cevap verilmemiş. Konu femboy olunca halk ayaklanmış djsajfwj.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Size konu açılmasına karışmayın- karşısınız demek istemedim, yanlış anlaşıldıysam affola. Sadece örneğinize istiraden örnekleme yapmak istedim.
Sorun yok hocam. :peepokalp:

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Troll olduğu bellide. en azından eğlenceli troll. genel olarak "Donanım" konuşulan bir forum ama kategori el veriyorsa istediğin şeyi sorar, yaparsın bu arada.
İnsanlar bir şeyleri konuşmak için forumları tercih eder, donanım hakkında bir forum ama bu demek değil ki başka konuları konuşmayalım, fikirlerimizi söylemeyelim. Neden yeni gelen bir kullanıcıyı ya da sizin fikirlerinizi düşüncelerinizi merak eden bir kullanıcıyı dışlıyorsunuz anlamadım.
Alıntıyı görüntüle
Fikrimi belirttim. Ne yaptığınız ya da ne konuştuğunuz umurumda değil. Açamaz yapamaz gibi kelimeler de kullanmadım. Şuan savunduğunuz konu hakkında size gore olumsuz bir yorum yaptım diye beni dışlayan sizlersiniz. Sizler fikir belirtiyorsunuz ya kanka hah bende fikir belirtiyorum. Az eleştiriye açık mı olsanız? Eleştiri de değil aslında. Bu konular hakkında ne zaman ufak bir yorum yapıp fikrimi belirtsem sizi dışlıyor ya da otekileştiriyor gibi gorülüyorum. Hahah komiksiniz gerçekten. İstediğinizi yapın karışmaya hakkı yok kimsenin. Bu arada bu konuları konuşmak için daha uygun forumlar var. Genelleme yapmıştım donanım diyerek fakat bayağı olumsuz anlaşılmış. Tarafını konuda iyice belli ettiğini düşünüyor ve fikrine saygı duyuyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
3- Forum huzurunu bozacak davranışlar, üyeleri trollemek

3 numaralı kural banlayın admin bey
@Perfectshot06
Konuyu açan kişi "Allah Yok" diyene kadar trolleme yapmıyordu. Umarım her gördüğünüz cümlenin troll olmadığını anlayacak kapasiteye gelene kadar kendinizi geliştirirsiniz. İyi forumlar.

Zechion

80+ Silver
Forum kurallarına aykırı bir konu değil.
Aslında forum kurallarına aykırı bir şey. Herkes farklı görüşte ve bu da forumda tartışmaya varan bir konu olduğu için yasak olması gereken konu. moderatör veya yöneticinin bu konuyu silmesi lazım.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
lan yıldırım manitada mı getirsek:kekw:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR