unknownuser
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
Sizinle ilgili bir yorum yapmadım, gönderi paylaşmadım, alıntılamada bulunmadımBöyle bir şey demedik.
Sizinle ilgili bir yorum yapmadım, gönderi paylaşmadım, alıntılamada bulunmadımBöyle bir şey demedik.
Ben rahatsız değilim zaten? Böyle şeylerede karşı değilim. sadece toplum içinde. BEN FEMBOYUM! BEN CİNSİYET DEĞİŞTİRDİM! diye dışa vurulmasına karşıyım.Pekala, troll olduğu belli ise "trollüğünü" yapmasına izin verelim ve gerekli cezayı moderatör arkadaşlar uygulasın. Konudan rahatsız olan ya da görmek istemeyen kişiler her konuya bakmak zorunda değil.
Baban taytla sokakta gezse,yada boxer kıvanımda kalçalarının yarısı açıkta olacak şekilde giyse, benim babam özgür bir birey der misin ? Babana hiç tepki göstermeden ?Ben olumlu düşünüyorum erkekler pantolonla sınırlı olmamalı bence Türkiyede sayıları fazla mı sizce?
HOMOFOBİ HASTALARI YAZMASIN!!!
Allah korusun kankFeminen boy knk.
Dediğinizde haklısınız, bu bir cinsiyet-yönelim ile alakalı değil kişinin karaktersizliği ve ilgi açlığı ile alakalı. Ancak bir kişi forumda diğerlerinin görüşünü merak ediyorsa bunun hakkında konu açabilir.BEN FEMBOYUM! BEN CİNSİYET DEĞİŞTİRDİM! diye dışa vurulmasına karşıyım.
Neden yeni gelen bir kullanıcıyı ya da sizin fikirlerinizi düşüncelerinizi merak eden bir kullanıcıyı dışlıyorsunuz anlamadım.
Sorunuzun cevabını vermek benim bu forumda bulunmamdan ötürü görevimdir.Sizinle ilgili bir yorum yapmadım, gönderi paylaşmadım, alıntılamada bulunmadım
bunların forumda bulundurulması yanlış hocam haklısınızBaban taytla sokakta gezse,yada boxer kıvanımda kalçalarının yarısı açıkta olacak şekilde giyse, benim babam özgür bir birey der misin ? Babana hiç tepki göstermeden ?
EvetBaban taytla sokakta gezse,yada boxer kıvanımda kalçalarının yarısı açıkta olacak şekilde giyse, benim babam özgür bir birey der misin ? Babana hiç tepki göstermeden ?
ALLAH YOKNeyi tartışıyorsunuz gene saçma sapan bir düşünce için yazılmış sayfa konuyu okumak istemiyorum.
Bir kere dine aykırı diyeceğim de siz dinden bir haber birkaç insanlık dan çıkmış kişiler saçma saçma cevaplar verir uğraşamam.
Konu açılmasınada karşı değilim. tekrarlıyorum, bu konu %90 ihtimalle sadece eğlence-ilgi amacıyla açılmıştır. Eğer böyle açılmadıysa, konu sahibinden özür dilerim.Dediğinizde haklısınız, bu bir cinsiyet-yönelim ile alakalı değil kişinin karaktersizliği ve ilgi açlığı ile alakalı. Ancak bir kişi forumda diğerlerinin görüşünü merak ediyorsa bunun hakkında konu açabilir.
Bknz;
2. Abdülhamid hakkında ne düşünüyorsunuz?
TOGG hakkında ne düşünüyorsunuz?
Jahrein hakkında ne düşünüyorsunuz?
Emeviler hakkında ne düşünüyorsunuz?