400 500k dan cikarsa iyi diye dusunuyorumSelamlar TOGG arabalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Paranız olursa alır mısınız?
Muhtemelen oyle olacak ama kendi milletimizin buyuk cogunlugunun kendi arabasini alamamasi cok aci bir durumTürkiye'de milyon TL olur büyük ihtimalle.
Vergiler sayarsak.
Böyle saçma bir zihniyet olamaz.Muhtemelen oyle olacak ama kendi milletimizin buyuk cogunlugunun kendi arabasini alamamasi cok aci bir durum
?Böyle saçma bir zihniyet olamaz.
Katılıyorum en az 3 milyon TL olur büyük ihtimalle.Göz boyama olduğunu düşünüyorum. Çıkması durumunda en ucuz 1.000.000.00 Türk Lirası olacağı kesin. Tesla gibi rakibi daha ucuza herkese uygun araç yaparken sadece makam tipi insanlara yapıldığını düşündüğüm ürün.
Satış fiyatının 50k € (en ucuz olduğunu düşünürsek) dediğiniz rakamlar Türkiye için 2.000.000.00 olur. (özellikle rakam yazıyorum insanlar farkında olsun)Katılıyorum en az 3 milyon TL olur büyük ihtimalle.
Araba çıkınca sadece holding ve fabrika sahipleri binebilecek yada ismini duyurmuş insanlar. örn. Dedegöçler, koç ailesi, Sabancı, Ülker aileleri çünkü bu arada normal bir insanın alabileceği fiyatlarda olmayacak.Selamlar TOGG arabalar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Paranız olursa alır mısınız?