Neler Yeni

Cherry Tiggo 8 mi Togg mu?

cancan1135

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
can
iki sayfa yorum gelmis neredeyse 1 tane doğru düzgün mesaj yok. Chery tiggo 8 gayet güzel araba alıpta beğenmeyeceğiniz tek şey yakiti olur arac gercekten yakiyor. 6ay omoda 5 kullandim sehirici dur kalk trafikte 11-12lt yakiyordu. tiggo 8 süspansiyonları tatmin eder ama bi tiguan,kia sportage değil. yalıtımi almanlar gibi degil ama japon arabalara eş değer. yol tutuşu gayet ideal herhangi bir virajda yoldan cıkmazsiniz durduk yere, yarışırken limitleri biraz kısıtli(klasik SUV), lastikleri orta derece denilebilir günlük kullanimda ama ani frene önem veren biriyim(kaza anında 10cm hayat kurtarir) o yüzden degistirebilir. Elektronik donanımları harika 1 kere arıza yasamamistim ben. motoru genel olarak iyi ve ariza durumunda yapımi kolay motor cok dalli budakli değil. şanzimani on numara bi şanzıman kia,bmw,porsche bile onu kullaniyor.

TOGG icinse yakıt olarak harika bir secim olur herhangi icten yanmali bir araca göre. malzeme kalitesi Chery ile eş değer diyebilirim. Günümüz de kalitesiz kötü görüntülü ürünler pek üretilmiyor. Cogu orta kalite ve göze hitabı estetiği iyi oluyor togg ve chery o sekilde düşünebilirsin. aman aman kalite bekleme estetiği güzel gibi düşün. yalitim konusu eş değer. yol tutusunu bilmiyorum.

Bence şuan icin daha elektrikli arac almak erken sebebi şu her 5-6 ayda bir yeni guncellenmis elektrikli modeller cikiyor ve elinizdeki cok hizli deger kaybediyor. her marka neredeyse elektrikli aracini getiriyor ve baska firmalarda giris yapti turkiyeye ikinci eli direk dusuyor. bugun aldiniz 500km menzil ama seneye yeni versiyonu cikiyor 700km menzil fiyati asagi yukarı ayni sonra satmak icin deger dusunuyoz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikibinlerin üstünden 20 seneden fazla gecti ama siz hala bu zamana gelememissiniz. Marka her ay ilk 3 te arac satiyor. rekor üstüne rekor kırıyor. 2. eli de egea,megane,corolla kadar hizli. mayis ayinda Chery omoda5 sattim sifir fiyatindan sadece 50k ucuza ilana koydum 3 gun telefonum susmadi 3. gun arabayı sattım. türk insani gelişimlere güncellemelere kapalidir ama 1-2 seneye mecbur bu zihniyetiniz değişecek
Hocam benim yaş 34 tecrübelerimi aktardım karar sizin ben olsam şahsen uzun vadeli çinli araç almam, ayrıca markanın neden çok araç sattığı ortada fiyatları uygun bu ay yanılmıyorsam çinli araçlara %40 ek vergi geliyor ondan sonra satışları tekrardan kontrol edersiniz.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe

Reindi

80+ Silver
hocam cheryden uzak durun enişte aldı ufak bir kaza sadece tamponu kırıldı 4 aydır tampon bekliyor çin malından uzak dur toggda almayın piyasası parçası sıkıntılı belki biraz ekleyebilirseniz corolla cross hybrid öneririm 1.7 idi en son tek kötü yanı CVT şanzıman başka eksisi yok

eneskaya6

80+ Silver
Hocam benim yaş 34 tecrübelerimi aktardım karar sizin ben olsam şahsen uzun vadeli çinli araç almam, ayrıca markanın neden çok araç sattığı ortada fiyatları uygun bu ay yanılmıyorsam çinli araçlara %40 ek vergi geliyor ondan sonra satışları tekrardan kontrol edersiniz.
tecrübe aktarman için o işin icinde bulunman bisey yasaman lazım. Chery hakkinda hic bisey yasamadan sağdan soldan sosyal medyadan edindigin bilgilerden yorum yapiyorsun hocam. 2.Eli tutmuyor dedigin arabayi millet deli gibi ariyor. megane egea almak yerine Chery bakiyorlar ve sifirindan 50-100k daha uyguna sahibinden uzerinden deli gibi ariyorlar :). yok parasına gidiyor dedigin arabayi 4bin km de sifirindan 50k uyguna sattim adam expere bile sokmadan aldı gitti.

BabaVoss7

80+ Silver
Cherry bilmem ama togg gayet güzel ve yeterli usta kim ne derse desin. Her bindiğimde hala bi garip hissefiyorum yakın tanıdığımda var. Ses yok bişey yok mis gibi. Çekişi güçlü şarj süresi filan demişler ama hızlı yerde yaparsan 30dkda fullersin. Para etmiyor bide evde şarj yapsan beleş. Kalite kötü demişler. Benzer fiyata rlektrikli araçların hepsi o kalitedir zaten. Param olsa bursada yaşayan biri olarakta togg alırdım

Top Bottom