Neler Yeni

Melih Göçek Stephan Hawking'in heykeline hesap sordu!

Melih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "​

renderTimingPixel.png

🤡🤡🤡

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

Melih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "​

🤡🤡🤡
Diyebileceğim ve sunabileceğim o kadar çok şey var ki... Ama hem linç yemek istemiyorum hem de kimseyle uğraşmak istemiyorum. Ne diyelim, adam kendi inancı ve fikri ile göçtü düynadan. Buna karışmak bizim haddimize değil.

Berke Fitness

80+ Bronze

renderTimingPixel.png

🤡🤡🤡
Çoğu kişi bu duruma gülmüş ama ortada komik bir durum yok. Bu insanlardan yüz binlercesi ve hatta belki milyonlarcası var. Buna dur demek ise bizim elimizde. Doğru eğitim sistemi isimli konumda bunu açıklamıştım.

Kit Snicket

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Ahmed Esad Çetinkaya
bıraz şey gibi Einstein islamı bulamamıs o yuzden einstein cahil demek gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular