conveyor belt overlord
80+ Silver
Diyebileceğim ve sunabileceğim o kadar çok şey var ki... Ama hem linç yemek istemiyorum hem de kimseyle uğraşmak istemiyorum. Ne diyelim, adam kendi inancı ve fikri ile göçtü düynadan. Buna karışmak bizim haddimize değil.Melih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "
Çoğu kişi bu duruma gülmüş ama ortada komik bir durum yok. Bu insanlardan yüz binlercesi ve hatta belki milyonlarcası var. Buna dur demek ise bizim elimizde. Doğru eğitim sistemi isimli konumda bunu açıklamıştım.Melih Gökçek’ten Stephen Hawking’in balmumu heykeline: "Nasılsın? Nasıl öbür taraf? Rabbimi inkâr ediyordun değil mi? Bak ölüm hepimize hak. Bak susmuş duruyorsun. Ya… Kendini çok büyük zannediyordun ne oldu? "
Gerçi nerede odluğuna bağlı. Bu tarz düşünen insanların olduğu bir yerde mükkemmel aday olarak gözükürzYa bu andaval nasıl belediye başkanı oldu, utanç kaynağı ya.