Arama sonuçları: *

1. Mişel Eflak

Bitcoin Hakkında

RX 470-480, RX 570-580 gibi kartlar, mining için en F/P kartlar. Kar etmeniz zor çünkü bitcoin artık çok değer kaybetti. Dediğim kartlardan 10-20 tane kullanacağınız için elektrik faturası kol gibi gelecek. Büyük ihtimalle faturayı ödemeye yeter en fazla.
  2. Mişel Eflak

Hakettiği aboneyi alan/alamayan youtuberler

Neredeyse 2006'dan beri YouTube'da bulunuyor. YouTube TR'ye "daha fazla emek veren" kişilerden daha fazla katkısı bulunmuştur eminim. Müslümanım fakat Türkiye'deki sözde müslümanlardan daha fazla dini bilgiye sahip birisi.
  3. Mişel Eflak

Hakettiği aboneyi alan/alamayan youtuberler

Efe Aydal'ı Türkiye'de anlayacak insan çok az. Biz türkler en fazla oyun videosu izleyebiliyoruz YouTube aleminde.
  4. Mişel Eflak

bir forumdaki OzkanK klon hesaptır. klonlanmış hesaptır. hesabı mı nasıl geri alabilirim.

İsteyen istediği nicki alır. ÖzkanK hesabı da uzun zamandır var.
  5. Mişel Eflak

Troll olmamama rağmen yediğim ban

Mod var bir tane. Sizle aynı profil fotosunu kullanıyor, başta ben de sizi o mod sanmıştım.
  6. Mişel Eflak

Cin çağırmak günah mı?

Cinlerle uğraşmak evet, günah. Günah olmasa da uğraşmamanız daha iyi olur.
  7. Mişel Eflak

İlk telefonunuz neydi ?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/nokia-lumia-520.html 1 GB RAM'li hali vardı bende. Whatsapp desteği kesildiği için kullanamıyorum.
  8. Mişel Eflak

Evet, ortada kanıt yokken ban atıldı Mikail Fidan tarafından. Suç itiraf edince de açılmadı ban.
  9. Mişel Eflak

Sosyalde e-posta adresim değişmedi. Hesabı aldığı gün daha değişmemişti.
  10. Mişel Eflak

E posta adreslerimi kimse kullanmadı. Şifre de bilinmiyor ve kırılsa da 2 aşamalı doğrulama var, telefona erişmeden hesabı çalamaz. Zdemir kanıt olmadan hesapları aynı kişinin açtığını söylüyor sadece.
  11. Mişel Eflak

Açtığı hesaplarda kendisini ben gibi gösterecek, hesapların birleştirilmesini isteyecek ve şifreyi değiştirecekti büyük ihtimalle. 1596065809 Olabilir aslında, anonim olmayı seviyorum ve ailem böyle bir şeye asla izin vermez. İnanmayan inanmasın, ne diyelim. 1596065924 Haklı olduğumu...
  12. Mişel Eflak

Melih Cevdet Yılmaz isimli arkadaş olmadığımı, TCK'yı atarak mı kanıtlayabilirim? Pembe saçlı şirin çocuk isimli arkadaş benim, Melih Cevdet Yılmaz isimli arkadaş da "Artık bu hesaptayım" diye konu açan arkadaş.
  13. Mişel Eflak

Maalesef, çıkamadı. Süper Moderatörler emir kulu oluyor Üst yönetimin. Hiç biri ban yememe karşı çıkamaz.
  14. Mişel Eflak

Bir arkadaş hesabıma dadandı. Gece eve gelince bildirimleri görünce bunu ben de farkettim. Shimada Sensei isimli mod ile Steam'dan arkadaşız, hesabı açan kişi benim yerime cezamın 10 Ağustos'a inmesini istemiş. Modlar da bunu onaylamış. Shimada Sensei isimli mod ile bu olayı çözdükten sonra...
  15. Mişel Eflak

Ban yiyenin gelebileceği en iyi adres burası çünkü. Kurallar katı değil ve saygı çerçevesinde tartışıldığında konular kitlenmiyor.
  16. Mişel Eflak

Çok fazla haksız ceza olayları fazlalaştı son zamanda, Bırakan da fazlalaştı, kullanmaya değeceğini düşünmüyorum şahsen. 1596063626 2 hesap bana ait değil. Melih Cevdet Yılmaz isimli arkadaş ben değilim. Nasıl kanıtlayayım?
  17. Mişel Eflak

Biraz öyle. Ne mesaj yazsa konu kilitleniyor.
  18. Mişel Eflak

Kendisi hakkında pek düşüncem yoktu. Hep ban attığı hakkında dalga geçilirdi. Hesabıma dadanıldı evet, o arkadaşı moderasyon ekibi uçurdu. Beni de üst yönetimin yıldızı Mikail Fidan uçurdu, ellerinde bir kanıt olmadan hesapları benim açtığımı savunuyor bir moderatör. Haksız olduğu tamamen belli...
  19. Mişel Eflak

Aynı IP adreslerinde olmadık. Bir moderatör arkadaşa göre öyleyiz ama, hesapları açan kişi IP adreslerinin Kanada konumlu olduğunu söylüyor fakat bir moderatör arkadaş hesapları aynı kişinin açtığını savunuyor, savunması doğru değil.
  20. Mişel Eflak

Filmlerden Hangi seri ?

Hafızamı silip JoJo's Bizarre Adventure izlemek isterdim. Yok arkadaş, bir kez izledikten sonra sarmıyor maalesef bu seri.
Top Bottom