Neler Yeni

bir forumdaki OzkanK klon hesaptır. klonlanmış hesaptır. hesabı mı nasıl geri alabilirim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
özkan kaynakçı
ben 35 yaşındayım. gerçek adım özkan kaynakçı turizmci yim. bütün forumlarda özkan kaynakçı adını kullanırım. ancak bir fromda bu nik kullanılmış şimdi ben bu nikimi nasıl geri alabilirim.

bu OzkanK Kocaelin de yaşıyormuş. kocaelin de yaşayan bu şahıstan nikimi nasıl geri alırım. ben gerçekte OzkanK nikini bütün forumlarda kullanırım. ancak bir forumda bu nik benden habersiz kullanılmış.

sevgili çok saygıdeğer forumcu kardeşlerim bu konuda bana faydalı olabilir misiniz? şayet yardım ederseniz size çok teşekkür ederim. bana bir yol gösterebilir misiniz? sayın forumcu kardeşlerim.

sayın forumcu kardeşlerim bu konudaki düşünceleriniz benim için çok değerli lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum.

OzkanK Klon hesabı nasıl geri alabirim?

lore

80+
ben 35 yaşındayım. gerçek adım özkan kaynakçı turizmci yim. bütün forumlarda özkan kaynakçı adını kullanırım. ancak bir fromda bu nik kullanılmış şimdi ben bu nikimi nasıl geri alabilirim.

bu OzkanK Kocaelin de yaşıyormuş. kocaelin de yaşayan bu şahıstan nikimi nasıl geri alırım. ben gerçekte OzkanK nikini bütün forumlarda kullanırım. ancak bir forumda bu nik benden habersiz kullanılmış.

sevgili çok saygıdeğer forumcu kardeşlerim bu konuda bana faydalı olabilir misiniz? şayet yardım ederseniz size çok teşekkür ederim. bana bir yol gösterebilir misiniz? sayın forumcu kardeşlerim.

sayın forumcu kardeşlerim bu konudaki düşünceleriniz benim için çok değerli lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum.

babanın malı mı? bi s-

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,586
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Alamazsınız, sonuçta isim hakları sizde bulunmuyor. İlk gelen alır açıkçası.

BurhanT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Burhan Türkcephe
Adam isteği nicki alabilir sonuçta tapulu malın değil ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
İsteyen istediği nicki alır. ÖzkanK hesabı da uzun zamandır var.

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

OzkanK sana ait değil.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
hocam bir nicki kullanıyorsan ilk kullanmaya başladığın andan itibaren kullanmadığın platform bile olsa gidip isim korumak için almalısın yoksa hiçbir hak iddia edemezsin malesef.

ha gidip isim hakkını aldıysan mahkeme kararıyla ancak öyle ama o da bir ihtimal sonuç olarak patenti sende olursa ancak mahkeme kararıyla filan alırsın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,586
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam bazıları küfürleri sansürlüyor ya da kısaltıyor böyle olunca ceza almıyorlar mı ? örnek üstteki arkadaş.
Almadığını nereden biliyorsun :D

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dünyada bu isme ve soyisme sahip tek kişi siz değilsiniz ve bu tarz forumlar da ilk girip ismi kapan alır, malesef.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,894
Üyeler
167,900
Son üye
Canblader
Top Bottom