Neler Yeni

Troll olmamama rağmen yediğim ban

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Fablerbjörn isimli arkadaş, iki hesap da bana ait dediği için seni de troll olarak düşündüler ve o yüzden uçurdular. Shimada Sensei buna karşı çıkmadı mı?
Maalesef, çıkamadı. Süper Moderatörler emir kulu oluyor Üst yönetimin. Hiç biri ban yememe karşı çıkamaz.

Son düzenleme:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Polat ALEMDAR
Orası artık kötü bir yer. Paldır küldür konular kilitleniyor. 100 mesajı geçebilene helal olsun konularında. Ehuehehuehe uzadı bu diye kafasına göre kilitleyebiliyorlar. Moderatörlere soru soranların konuları kısa bir cevapla kilitleniyor. En ufak tartışmaya yer yok. Kısacası orası kötü bir yer.
Attığınız fotoğrafta altta duran Kılıç adlı hesap benim, bıraktım.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,739
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
İlk önce 1 yıl ban yedim. Arkadaşa İ9 9900KS'ye GT 210 önerdim ve 1 hafta ceza yedim. Bu ceza hakkında bir konu açtım ve 1 yıl daha ceza yedim. Shimada hocama ulaştım haklı bir ceza dedi.
Cidden konuyu aşırı merak ettim :D bu arada ıbrahim zdemir in ppsi ile ayni biri vardi burada @rucukutu sanırım:D o kimdi?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İlk önce 1 yıl ban yedim. Arkadaşa İ9 9900KS'ye GT 210 önerdim ve 1 hafta ceza yedim. Bu ceza hakkında bir konu açtım ve 1 yıl daha ceza yedim. Shimada hocama ulaştım haklı bir ceza dedi.
Ha hatırladım o sendin demi. Sen de kaşınmışın ama GT 210 önererek 😂

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sonra hesap silindi yeni hesaba geçmem söylendi. Adama nerenle dinliyorsun dediğimde 1 ay ceza aldım. Adam RX 580'e RTX 2060'dan iyi diyor delirmelik bir konu.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Bu konuyu yalnızca Müge Anlı çözer. Technopat'da bu konuyu görmüştüm anlamamıştım. Adam Dio Brando ben değilim eski nickim biri onu çaldı diyor. Brando burada ben oyum diyor. Konuyu bilen özet geçsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Bu konuyu yalnızca Müge Anlı çözer. Technopat'da bu konuyu görmüştüm anlamamıştım. Adam Dio Brando ben değilim eski nickim biri onu çaldı diyor. Brando burada ben oyum diyor. Konuyu bilen özet geçsin.
Melih Cevdet Yılmaz isimli arkadaş olmadığımı, TCK'yı atarak mı kanıtlayabilirim? Pembe saçlı şirin çocuk isimli arkadaş benim, Melih Cevdet Yılmaz isimli arkadaş da "Artık bu hesaptayım" diye konu açan arkadaş.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Melih Cevdet Yılmaz isimli arkadaş olmadığımı, TCK'yı atarak mı kanıtlayabilirim? Pembe saçlı şirin çocuk isimli arkadaş benim, Melih Cevdet Yılmaz isimli arkadaş da "Artık bu hesaptayım" diye konu açan arkadaş.
Yok kimseyi eleştirmedim sadece konuyu anlamadım bi baştan okuyacağım sonra dönerim buraya.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Harbiden kimlik fotosu atsan nasıl fikir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,893
Üyeler
167,900
Son üye
Canblader
Top Bottom