Neler Yeni

Troll olmamama rağmen yediğim ban

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Mikail Fidan böyle işyerlerinde çok gıcık müdürler olur ya onlar gibi biri. Kafasına göre insanları ezer kafasına göre ban atar forumun ağası gibi takılır. Onu kim yönetici yapmış bir fikrim yok. Boş insanın teki. Neyse ben de ban yemek istemiyorum şimdi anladın sen.
Biraz öyle. Ne mesaj yazsa konu kilitleniyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Last King

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ahmet
Technopat Sosyal'de, hesabımı çalmayan birine karşı sırf kendimi savundum diye ban yedim. O kadar olmasa da zaten burada aktiftim, biraz daha aktif olurum herhalde.

İlgili konular:

Bu konuyu açan arkadaş hesabımı çalmaya çalışıyordu.

Bu konudan önce de Dio Brando diye bir hesap açıp çalmıştı fakat kurtarmıştım hesabı, şimdi temelli olarak hesabın üyeliği reddedildi. Nedeni trollüğü bırakmam imiş...
[/QUOTEtechnolat konusunda artık bende bıktım yeter artık /QUOTE]

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bunu nasıl açıklayacaksın ?
Screenshot_2020-07-30-01-53-46-330_com.android.chrome.jpg

2 hesabın da sana ait olduğu yazıyor ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Çok fazla haksız ceza olayları fazlalaştı son zamanda, Bırakan da fazlalaştı, kullanmaya değeceğini düşünmüyorum şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu nasıl açıklayacaksın ?
Alıntıyı görüntüle
2 hesabın da sana ait olduğu yazıyor ?
2 hesap bana ait değil. Melih Cevdet Yılmaz isimli arkadaş ben değilim. Nasıl kanıtlayayım?

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Da forumu ≠ technopattaki sorunları paylaşılan yer

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
Ben de Technopat'tan gördüm. Güzel bir forum ancak kurallar çok katı ve 3-4 toxic insan var onlar çok kanser ediyor beni. Buranın ortamı da çok iyi moderatör ekibi de. Yalnız Technopat'ta yaşanılan sorunların burda paylaşılmasını doğru bulmuyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çok fazla haksız ceza olayları fazlalaştı son zamanda, Bırakan da fazlalaştı, kullanmaya değeceğini düşünmüyorum şahsen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 hesap bana ait değil. Melih Cevdet Yılmaz isimli arkadaş ben değilim. Nasıl kanıtlayayım?
Valla dostum ne yalan söyleyeyim beynim sulandı adam akıllı anlamadım konuyu kim kime şey etmiş kim kime sahte hesap açmış valla beynimi yerde bıraktım 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Valla dostum ne yalan söyleyeyim beynim sulandı adam akıllı anlamadım konuyu kim kime şey etmiş kim kime sahte hesap açmış valla beynimi yerde bıraktım 😂
Bir arkadaş hesabıma dadandı. Gece eve gelince bildirimleri görünce bunu ben de farkettim. Shimada Sensei isimli mod ile Steam'dan arkadaşız, hesabı açan kişi benim yerime cezamın 10 Ağustos'a inmesini istemiş. Modlar da bunu onaylamış. Shimada Sensei isimli mod ile bu olayı çözdükten sonra ertesi gün fablerbjörn diye bir hesap açıldı, bu benim en eski kullanıcı adım, hemen şüphe edip Shimada'ya bildirdim. O da yönetime bildirmiş, fablerbjörn'ü uçurduktan sonra Mikail Fidan ortada hiç bir kanıt yokken troll olduğum gerekçesi ile üyeliğimi reddetti. Sonra, "Forumda hatalı kriz yönetimi" adında bir konu açıldı. Hesapları açan kişi suçunu itiraf etti, modlardan biri ise hala hesabı benim açtığımı savundu. Ardından Melih Cevder Yılmaz isimli arkadaş fablerbjörn isimli hesabı ile birleştirildi, aynı kişi olsaydık Pembe saçlı şirin çocuk ile de birleştirilirdi bu hesap. IP adresleri hiç bir hesap ile tutmuyor...

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,737
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir arkadaş hesabıma dadandı. Gece eve gelince bildirimleri görünce bunu ben de farkettim. Shimada Sensei isimli mod ile Steam'dan arkadaşız, hesabı açan kişi benim yerime cezamın 10 Ağustos'a inmesini istemiş. Modlar da bunu onaylamış. Shimada Sensei isimli mod ile bu olayı çözdükten sonra ertesi gün fablerbjörn diye bir hesap açıldı, bu benim en eski kullanıcı adım, hemen şüphe edip Shimada'ya bildirdim. O da yönetime bildirmiş, fablerbjörn'ü uçurduktan sonra Mikail Fidan ortada hiç bir kanıt yokken troll olduğum gerekçesi ile üyeliğimi reddetti. Sonra, "Forumda hatalı kriz yönetimi" adında bir konu açıldı. Hesapları açan kişi suçunu itiraf etti, modlardan biri ise hala hesabı benim açtığımı savundu. Ardından Melih Cevder Yılmaz isimli arkadaş fablerbjörn isimli hesabı ile birleştirildi, aynı kişi olsaydık Pembe saçlı şirin çocuk ile de birleştirilirdi bu hesap. IP adresleri hiç bir hesap ile tutmuyor...
Fablerbjörn isimli arkadaş, iki hesap da bana ait dediği için seni de troll olarak düşündüler ve o yüzden uçurdular. Shimada Sensei buna karşı çıkmadı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,517
Üyeler
167,324
Son üye
emre28
Top Bottom