Neler Yeni

Troll olmamama rağmen yediğim ban

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Technopat Sosyal'de, hesabımı çalmayan birine karşı sırf kendimi savundum diye ban yedim. O kadar olmasa da zaten burada aktiftim, biraz daha aktif olurum herhalde.

İlgili konular:

Bu konuyu açan arkadaş hesabımı çalmaya çalışıyordu.

Bu konudan önce de Dio Brando diye bir hesap açıp çalmıştı fakat kurtarmıştım hesabı, şimdi temelli olarak hesabın üyeliği reddedildi. Nedeni trollüğü bırakmam imiş...
Hesabını nasıl çalmaya çalışıyordu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Hesabını nasıl çalmaya çalışıyordu?
Açtığı hesaplarda kendisini ben gibi gösterecek, hesapların birleştirilmesini isteyecek ve şifreyi değiştirecekti büyük ihtimalle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbiden kimlik fotosu atsan nasıl fikir ?
Olabilir aslında, anonim olmayı seviyorum ve ailem böyle bir şeye asla izin vermez. İnanmayan inanmasın, ne diyelim.

Haklı olduğumu yaşadıklarımı görerek anlayabilir en fazla insanlar. Benle aynı günü ve aynı şeyi yaşadıklarında anlarlar büyük ihtimalle. İnternet ortamında böyle olayları kanıtlamak kolay değil.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Açtığı hesaplarda kendisini ben gibi gösterecek, hesapların birleştirilmesini isteyecek ve şifreyi değiştirecekti büyük ihtimalle.

Olabilir aslında, anonim olmayı seviyorum ve ailem böyle bir şeye asla izin vermez. İnanmayan inanmasın, ne diyelim.
Her şeyi ailenin bilmesine gerek yok dostum. Bazen hepimizin sırları oluyor. Ailemden gizli çok şey yaptım ben. Pişman da değilim 😂

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Haklı olduğumu yaşadıklarımı görerek anlayabilir en fazla insanlar. Benle aynı günü ve aynı şeyi yaşadıklarında anlarlar büyük ihtimalle. İnternet ortamında böyle olayları kanıtlamak kolay değil.
Hocam açılan diğer hesap da aynı IP üzerinden. Kardeşin falan olmasın? Peki cihaz IP'leri örtüşüyor muymuş? Konuyu okudum Zdemir biraz başından atmış gibime geldi. E-posta adresini kimseyle paylaştın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Hocam açılan diğer hesap da aynı IP üzerinden. Kardeşin falan olmasın? Peki cihaz IP'leri örtüşüyor muymuş? Konuyu okudum Zdemir biraz başından atmış gibime geldi. E-posta adresini kimseyle paylaştın mı?
E posta adreslerimi kimse kullanmadı. Şifre de bilinmiyor ve kırılsa da 2 aşamalı doğrulama var, telefona erişmeden hesabı çalamaz. Zdemir kanıt olmadan hesapları aynı kişinin açtığını söylüyor sadece.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
E posta adreslerimi kimse kullanmadı. Şifre de bilinmiyor ve kırılsa da 2 aşamalı doğrulama var, telefona erişmeden hesabı çalamaz. Zdemir kanıt olmadan hesapları aynı kişinin açtığını söylüyor sadece.
Kanıt vardır ama paylaşırsa IP adresin deşifre olacağı için büyük sıkıntı olur.
Aslında birkaç açık var onlardan faydalandı diye düşünüyorum ama onları kullanmak için e-posta adresi gerekli. Ayarlardan e-postanı kontrol eder misin farklı bir e-posta mı var diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Kanıt vardır ama paylaşırsa. IP adresin deşifre olacağı için büyük sıkıntı olur.
Aslında birkaç açık var onlardan faydalandı diye düşünüyorum ama onları kullanmak için e-posta adresi gerekli. Ayarlardan e-postanı kontrol eder misin farklı bir e-posta mı var diye.
Sosyalde e-posta adresim değişmedi. Hesabı aldığı gün daha değişmemişti.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Şimdi okudum da tek anladığım Mikail Fidan'ın seni haksız yere banladığı. Anlamadığım da fidanjör mü ne haltsa o arkadaş itiraf etmesine rağmen ve ip uyuşmamasına rağmen neden banladı? Ki Zdemir ve diğer yönetici sorunu çözmüşken? Sanırım sen de bunu sorguluyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mihalis Eflak
Şimdi okudum da tek anladığım Mikail Fidan'ın seni haksız yere banladığı. Anlamadığım da fidanjör mü ne haltsa o arkadaş itiraf etmesine rağmen ve ip uyuşmamasına rağmen neden banladı? Ki Zdemir ve diğer yönetici sorunu çözmüşken? Sanırım sen de bunu sorguluyorsun.
Evet, ortada kanıt yokken ban atıldı Mikail Fidan tarafından. Suç itiraf edince de açılmadı ban.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Evet, ortada kanıt yokken ban atıldı Mikail Fidan tarafından. Suç itiraf edince de açılmadı ban.
Ben suçun itirafının yapılmasını art niyet olarak görüyorum. fidanjörvari nickli arkadaş sizin banınızdan sonra 2 hesap da benim diyerek banınızın açılması için tavır sergiledi, ve moderatörler bunu "köşeye sıkışınca kendini aklamak için ben açtım diyor" olarak algıladı. Belki de fidanjörün son itirafı sizin lehinize değil alehinize işledi. Belki de amacı alehinize işlemesiydi. Geçmiş olsun.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bence de suçunu itiraf etmesi tamamen komplo. Senin aleyhine işlendi.

Top Bottom