Arama sonuçları: *

1. M

Ya Deprem Olursa napacaz

hocam yanlis anlamayinda konu troll mu acaba? depremde belki hayatinizi kaybedeceksiniz hala malinizin pesindesiniz.
  2. M

Konu kapandı Reportlayin

@Shix2x neden kizgin atti acaba?
  3. M

Konu kapandı Reportlayin

devam.
  4. M

Konu kapandı Reportlayin

cimere attim yarin sabah ilk safak operasyonu ile alinirsin (!) saka bir yana merak etme birsey olmaz.
  5. M

Papara sizde de çöktü mü?

tovbe hocam sakasi bile komik degildi.
  6. M

Vozol puf nerden alabilirim bilenler yardım

anladim iyi geceler
  7. M

almak istiyorsan konuya yazdigim cevabi okursan sevinirim.
  8. M

Polis body cam videoları

sansursuz istiyorsan telegram veya discord gruplarina goz atabilirsin veya sansurlu sekilde youtube instagram tiktok gibi yerlerde mevcut.
  9. M

Az para kazanmanı yolları var mı?

tekirdag tarafina yolun duserse yardimci olurum hocam.
  10. M

is uygulamalarinda bulmak istiyorsan referansin olmali daha dogrusu icerden tanidiginin nerede oturuyorsun bu arada?
  11. M

bu tur isler degilde gunluk calisabilecegin islere bakabilirsin veya tekelde calisabilirsin yanina birini almasa bile gece kapatan biriyse sabaha kadar acik tutarim vs dersen isteyecektir genelde haftalik alirsin az para vermez.
  12. M

Nasıl kendim olabilirim?

eger bunu diyen kisi ailenden veya cok yakin bir kisi olarak gordugun insan degilse ustteki arkadasin gibi kisa cevaplar vererek gecebilirsin cok kafaya takma gercekten sorun yaratir belki bugun degil ama ilerisini bilemezsin.
  13. M

bu tur yerlerde calismayin sakin calistigimdan degil oraya ilan verdigimden biliyorum az cok gittiginizle kalirsiniz paranizi vermezler.
  14. M

Discorda tarayıcıdan giriyorum uygulamadan açılmıyor

ayni sorun bendede vardi sadece dns yapinca webden girebiliyordum dpi veya warp kullanabilirsin.
  15. M

Donanım Arşivi Forumunu Neden Kullanıyorsunuz?

profilin gizli. bende ikisi icin kullaniyorum.
  16. M

Arkadaşım borcunu ödemiyor.

cok derde dusmedigimde kimseden para istemem arkadasliklarimda buna gore kuruludur zaten attigin para gunumuze gore pek bir para degil ama galiba ne zaman geri verecegini soylemis onu soylemeseydi boyle bir konu acmazdin kisaca biraz daha bekle.
  17. M

her şey den vazgeçtim..

basta opusuyor dedigin icin oyle dedim. 1740740136 hakkimizi yiyorlar derken hocam? ne yapsin kiz tek kisi yerine herkesle mi yapsin boyle birsey yaparsa o*ospu dersiniz.
  18. M

her şey den vazgeçtim..

sen gecmisinde hic birini opmedin mi? opmediysen haklisin ama optuysen haksizsin.
  19. M

tekirdagda elden satiyorum kargo istersen kargo oncesi yari fiyati kargo eline ulastiktan sonra yari fiyati. ilgileniyorsan pm atabilirsin
  20. M

İnternet ve özellikle Instagram bir tek bende mi yavaş?

bende sorun yok?
Top Bottom