Neler Yeni

Az para kazanmanı yolları var mı?

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
İşten çıktım ve özel güvenlik kartım(silahlı) var ve yd na gideceğim ve ekstra olarak 4,5k kazanmak istiyorum maçlara vb gidiyorlar yada joker olarak yapıyorlar ama ben bu işleri nereden bulabileceğimi bilmiyorum (daha önce güvenlik işini hiç yapmadım)

Aklınıza başka işler vb geliyorsa onlarıda söyleyebilirsiniz günlük 600,700tl ya yakın kazansam yeter

1 ay içerisinde yapabilirsem 4,5k yı iyi olur

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,845
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
asgari ücretle çalışabilirsin 😃

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asgari ücretle çalışabilirsin 😃
Onu yapacağım fakat isten yeni çıktım zaten ve bir kursa gidiyorum ve 1 nisanda 5 günlüğüne yd gideceğim ićin iş bulsam bile izin almak çoğunda sıkıntı olur.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,558
İsim
Mert Can Ergün
İşten çıktım ve özel güvenlik kartım(silahlı) var ve yd na gideceğim ve ekstra olarak 4,5k kazanmak istiyorum maçlara vb gidiyorlar yada joker olarak yapıyorlar ama ben bu işleri nereden bulabileceğimi bilmiyorum (daha önce güvenlik işini hiç yapmadım)

Aklınıza başka işler vb geliyorsa onlarıda söyleyebilirsiniz günlük 600,700tl ya yakın kazansam yeter

1 ay içerisinde yapabilirsem 4,5k yı iyi olur
Facebook tan ilan veriyorlar maçlara güvenlik lazım diye

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
bu tur yerlerde calismayin sakin calistigimdan degil oraya ilan verdigimden biliyorum az cok gittiginizle kalirsiniz paranizi vermezler.
Maç vb yada joker olarak çalısmak için hangi yolu tavsiye edersiniz

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Tuğra Yıldız
Maç vb yada joker olarak çalısmak için hangi yolu tavsiye edersiniz
bu tur isler degilde gunluk calisabilecegin islere bakabilirsin veya tekelde calisabilirsin yanina birini almasa bile gece kapatan biriyse sabaha kadar acik tutarim vs dersen isteyecektir genelde haftalik alirsin az para vermez.

Akhiore

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
bu tur isler degilde gunluk calisabilecegin islere bakabilirsin veya tekelde calisabilirsin yanina birini almasa bile gece kapatan biriyse sabaha kadar acik tutarim vs dersen isteyecektir genelde haftalik alirsin az para vermez.
Arastırayım teşekkürler iş uygulamalarından bakıyordumda oralarda pek yoktu sarı sitede seçenekler var gibi

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Tuğra Yıldız
Arastırayım teşekkürler iş uygulamalarından bakıyordumda oralarda pek yoktu sarı sitede seçenekler var gibi
is uygulamalarinda bulmak istiyorsan referansin olmali daha dogrusu icerden tanidiginin nerede oturuyorsun bu arada?

Top Bottom