Neler Yeni

Arkadaşım borcunu ödemiyor.

1905

80+ Silver
hocam para yı neye harcadığımı umrumda deıl ama trarih verip vermediklerimi sinirimi bozuyor mesela benim ihtiyacım vardı ama ben hemen atacam dedıgı i.in attım 4 gun sonra emojı attım unutmusum bugun atacam dedi sımdıe 2 gün geçtı emojıye bıle bakmıyor
bir daha vermezsin olur biter. maaş günümde bile böyleleri borç istediğinde bende de yok diyorum artık.

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
messi
Borc verip de borcunun dilencisi olacagina hiç verme.
valla en mantıklısı ya vermememek daha seni kullanmış oluyorlarben kendim bu zaman kadar kimseden borç almadım harcamaları ona göre yapıyorum öğrencı olmamam rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir daha vermezsin olur biter. maaş günümde bile böyleleri borç istediğinde bende de yok diyorum artık.
yok hocam daha vermem hayyata defalarca aynı şeyi yaptığı için yazacam kırılmasın diye yazmıyorum ama bidaha ne olursa olsun atmayı düşünmüyorum kimseye zatenb sadece borç için yazıyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Moech

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Tuğra Yıldız
cok derde dusmedigimde kimseden para istemem arkadasliklarimda buna gore kuruludur zaten attigin para gunumuze gore pek bir para degil ama galiba ne zaman geri verecegini soylemis onu soylemeseydi boyle bir konu acmazdin kisaca biraz daha bekle.

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
messi
cok derde dusmedigimde kimseden para istemem arkadasliklarimda buna gore kuruludur zaten attigin para gunumuze gore pek bir para degil ama galiba ne zaman geri verecegini soylemis onu soylemeseydi boyle bir konu acmazdin kisaca biraz daha bekle.
hocam değil zaten biliyorum ama mesela ben gamepad sipariişi verecektim o hemen bugun atacam dedıgı ıcın attım

bügün yazdım mesajı bile bilerek görmüyor benim taskıldıgığım nokta bu zaten vermeyeceksen vermıcem de yanı oyalamay enayi yerine koymaya gewrek yokki

sirefeee

80+ Bronze
aşırı değil ama vericem deyip vermedikleride var veya vericem deyip geç verdikleride var 3 4 ay vermediği oldu bişey demedim ama sürekli böyle olunca olmuyor ama bu arada kendisi memur artık daha vermemem kararı aldım

ama vermesemde paranın lafını yapıyorsun diyorlar ama benim için önemli olan enayi yerine konmam
3-4 ay sonra iyi unutmamış borcunu genelde böyle diyorlar :D ne borcu diye

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
messi
3-4 ay sonra iyi unutmamış borcunu genelde böyle diyorlar :D ne borcu diye
hocam ordadan konu açılmazsa söylemeye devam edecektim ama konu açılınca vereceği söylendi 1 ay sonra ondan sonrada 3 ay sonra attı ama hepsini değil

ama olay atmaya gelince söyleyince paranın lafınımı yapıyorsun falan deyip küsüyorlar ama zaman verip atmıyorlar çok garip

Mert

80+ Silver
Bugün yakın arkadaşlarım 100K istesin, sebebini bile sormam, sadece IBAN isterim, ama ödeme tarihini de sorarım. Paramı kimsede de bırakmam. Varsın paranın lafını yapıyorsun desin, paran olsaydı da verseydin o zaman, bana ne.

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
messi
Bugün yakın arkadaşlarım 100K istesin, sebebini bile sormam, sadece IBAN isterim, ama ödeme tarihini de sorarım. Paramı kimsede de bırakmam. Varsın paranın lafını yapıyorsun desin, paran olsaydı da verseydin o zaman, bana ne.
hocam bende bu zamana kadar herhangi bi şekilde sebeb sormadım dedi 1 dakka sonra attım ilk 2 3 alışında zamanında attı ama sonra atmadığı oldu bişey demedin tarih verip 3 ay sonra attıgı oldu gene demedim sürekli yapmaya başladı insanı enayi yerine koymak oluyor bu arada ben herhangi bir şekilde bu arkadaştan boçr olarak 1kr bile almadım mesaj attım bilerek onu bile görmüyor

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
İlk tavsiyem kimseye borç falan vermeyin borcunuzun dilencisi olursunuz , he illaki verecekseniz bi tane sözleşme kağıdı imzalatın ona şu günler arasında şu kadar borç süresi var diye de yazın borcunu vermezse şikayette bulunma hakkınız olur

Aynısını yaşamıştım gece yarısı evine baskın atmıştım

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
messi
İlk tavsiyem kimseye borç falan vermeyin borcunuzun dilencisi olursunuz , he illaki verecekseniz bi tane sözleşme kağıdı imzalatın ona şu günler arasında şu kadar borç süresi var diye de yazın borcunu vermezse şikayette bulunma hakkınız olur
öyle sözleşmelik miktar falan deıl ama sureklıa ynı syın yapılması vede su tarıhte atıcam deyip 4 gun geçiğ atmamsı o 4 gunden sonra gene bugun atıcam deyip 3 4 gün daha geçmesi koydu biraz şimdi mesaj yazdım görmedi bile

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Alperen Yılmaz
öyle sözleşmelik miktar falan deıl ama sureklıa ynı syın yapılması vede su tarıhte atıcam deyip 4 gun geçiğ atmamsı o 4 gunden sonra gene bugun atıcam deyip 3 4 gün daha geçmesi koydu biraz şimdi mesaj yazdım görmedi bile
Sözleşmenin miktarı olmaz siz o para için zaman harcıyorsunuz yani siz o adama binevi harcadığınız zamanı veriyorsunuz , zaten bu sözleşme de arkadaş denen utanmaza verilir genelde

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
messi
bilmiyorum hocam ama vermeyi düşünmüyorum son yaptıgı olaydan sonra mesajı bile bilerek görmüyor üsten baktığı halde ama işleri düşünce her mesajı görürler

Top Bottom