Neler Yeni

Arkadaşım borcunu ödemiyor.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
...
olabilir hocamda aylık 40 50 tl alan biri neden bunu yapsınki
Hocam belki kendi parasını harcamak istemiyordur. Hem sizin dediğinize bakarsak. Aylık 40 50 tl alan birisi neden 650 tl istesin ki ya da bu parayı vermemek için uğraşsın.

Aslında sorunun cevabını bilemiyorum. Devamı size kalmış.

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
messi
Hocam belki kendi parasını harcamak istemiyordur. Hem sizin dediğinize bakarsak. Aylık 40 50 tl alan birisi neden 650 tl istesin ki ya da bu parayı vermemek için uğraşsın.

Aslında sorunun cevabını bilemiyorum. Devamı size kalmış.
yok hocam harcayan birisi ne yapıyor bilmiyorum ama harcayan birisi

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
...
yok hocam takmıyorum ama yaptığı çok yanlış cevap vermememesi falan
O onun ayıbı hocam. Atmazsa vermeyin o kadar. Önce ki mesajlarda dediğim gibi "Önce, önce ki borcunu öde." gibisinden bir şey derseniz zaten daha böyle bir şey yapmaz. Yani umarım...

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
messi
O onun ayıbı hocam. Atmazsa vermeyin o kadar. Önce ki mesajlarda dediğim gibi "Önce, önce ki borcunu öde." gibisinden bir şey derseniz zaten daha böyle bir şey yapmaz. Yani umarım...
hocam gene isterde ben muhtemlene atmam öncekilrede atmamasına rağmen attım ama şuan imkansız

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,002
İsim
Selim
hocam verdiğim kişi yakın arkaaşım ama sadece para istemeke içiiin yazıyor genellikle benim için sorun şu tarih verilip o tarhite verilmemsi verilmiyorsada şu tarihte vericem veya hiç veremiyecem demesi ama tarih verip o gun atacam deyip 4 gun sonra yazınca bugun atacam deyip gene 3 günü geçiryor veremiceksen en başından vermeyecem de
İşte sadece para istediği zaman yazana da vermem

Top Bottom