cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 426
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o önemli değilde enayi yerine koyulmak sıkıntı mesahı bile bilerek görmüyorHelal et gitsin.
hocam o önemli değilde enayi yerine koyulmak sıkıntı mesahı bile bilerek görmüyorHelal et gitsin.
o kadarda deıl hocam daha yazmamda borçda vermemevi yakinsa misafirlige git mouse klavye kulaklik falan biseylerini çal borcunu odemezsen vermıcem de
vala hocam benim param kiymetlidir bi kurus bile alsa biri ve vermese o bi kurus icin 1000 tllik masraf ederim belki ama hic umrumda olmaz elemana bikere ayar oldummu is benim icin bitmistiro kadarda deıl hocam daha yazmamda borçda vermem
harbi buarada o konuda sonuna kadar katiliyorum enayi yerine ***** yerine koydumu biri asiri gıcık oluyorum bendehocam o önemli değilde enayi yerine koyulmak sıkıntı mesahı bile bilerek görmüyor
isterken mesajlara direk cevap veren kişi şuna görmüyopr bile bilerek mavi olmasın diye halbuki bana yazsa atamıcam diye bi sorun olmayacak ben bunu defalarca söylüyorum biri bana zaman vermişse o zamanda atacak atamıyosa atamıyorum yazcak diye defalarca söyledm sevmediğimi ama artık kendi kaybetti her istediğine sormadım bile 1 2 dakkada attım dahada atmam bulsun başkabirilerindenvala hocam benim param kiymetlidir bi kurus bile alsa biri ve vermese o bi kurus icin 1000 tllik masraf ederim belki ama hic umrumda olmaz elemana bikere ayar oldummu is benim icin bitmistir
harbi buarada o konuda sonuna kadar katiliyorum enayi yerine ***** yerine koydumu biri asiri gıcık oluyorum bende
Odeme yöntemini şekillendirebiliriz de o anlarkonuya bir ekleme geçeyim 2 3 gündür mesajıma görüldü bile atmayan arkadaş Instagram'da bayağı bir aktif
o kadar değil hocam gene işi düşünce yazacak muhtemeln görüldü atacağım muhtemlene gene borç isterOdeme yöntemini şekillendirebiliriz de o anlar
Sen muhtelemen yine verirsino kadar değil hocam gene işi düşünce yazacak muhtemeln görüldü atacağım muhtemlene gene borç ister
hocam mesajlara cevap veremyip instada storyy bile atıyor oyun bile oynuyor ama ne hikmetse mesaja görüldü bile atmıyor yakın bi arkadşımıd hemde bayağı ama artık sadece arkadaşımSen muhtelemen yine verirsin![]()
Arkadaşın bile olmayacak bu tarz insanlar kendilerini düşünüyor sadece uzak durmanız sizin hayrinizahocam mesajlara cevap veremyip instada storyy bile atıyor oyun bile oynuyor ama ne hikmetse mesaja görüldü bile atmıyor yakın bi arkadşımıd hemde bayağı ama artık sadece arkadaşım
istersem heryerden yazmasınıda bilirimde ayıp olmasın diye yapmıyorum onun yaptığı ayıba rağmen mesela yüz yüze falan buluşunca şey dicek attım sanıyorudm veya unuttum falan diyecek yada paranın lafınımı yapıyon diyecekArkadaşın bile olmayacak bu tarz insanlar kendilerini düşünüyor sadece uzak durmanız sizin hayriniza