Arkadaşım borcunu ödemiyor.

evi yakinsa misafirlige git mouse klavye kulaklik falan biseylerini çal borcunu odemezsen vermıcem de

o kadarda deıl hocam daha yazmamda borçda vermem
vala hocam benim param kiymetlidir bi kurus bile alsa biri ve vermese o bi kurus icin 1000 tllik masraf ederim belki ama hic umrumda olmaz elemana bikere ayar oldummu is benim icin bitmistir

hocam o önemli değilde enayi yerine koyulmak sıkıntı mesahı bile bilerek görmüyor
harbi buarada o konuda sonuna kadar katiliyorum enayi yerine ***** yerine koydumu biri asiri gıcık oluyorum bende

vala hocam benim param kiymetlidir bi kurus bile alsa biri ve vermese o bi kurus icin 1000 tllik masraf ederim belki ama hic umrumda olmaz elemana bikere ayar oldummu is benim icin bitmistir

harbi buarada o konuda sonuna kadar katiliyorum enayi yerine ***** yerine koydumu biri asiri gıcık oluyorum bende
isterken mesajlara direk cevap veren kişi şuna görmüyopr bile bilerek mavi olmasın diye halbuki bana yazsa atamıcam diye bi sorun olmayacak ben bunu defalarca söylüyorum biri bana zaman vermişse o zamanda atacak atamıyosa atamıyorum yazcak diye defalarca söyledm sevmediğimi ama artık kendi kaybetti her istediğine sormadım bile 1 2 dakkada attım dahada atmam bulsun başkabirilerinden

konuya bir ekleme geçeyim 2 3 gündür mesajıma görüldü bile atmayan arkadaş Instagram'da bayağı bir aktif

Sen muhtelemen yine verirsin 😁
hocam mesajlara cevap veremyip instada storyy bile atıyor oyun bile oynuyor ama ne hikmetse mesaja görüldü bile atmıyor yakın bi arkadşımıd hemde bayağı ama artık sadece arkadaşım

hocam mesajlara cevap veremyip instada storyy bile atıyor oyun bile oynuyor ama ne hikmetse mesaja görüldü bile atmıyor yakın bi arkadşımıd hemde bayağı ama artık sadece arkadaşım
Arkadaşın bile olmayacak bu tarz insanlar kendilerini düşünüyor sadece uzak durmanız sizin hayriniza

Arkadaşın bile olmayacak bu tarz insanlar kendilerini düşünüyor sadece uzak durmanız sizin hayriniza
istersem heryerden yazmasınıda bilirimde ayıp olmasın diye yapmıyorum onun yaptığı ayıba rağmen mesela yüz yüze falan buluşunca şey dicek attım sanıyorudm veya unuttum falan diyecek yada paranın lafınımı yapıyon diyecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,165
Üyeler
187,289
Son üye
onurcv05
Geri