Neler Yeni

Arkadaşım borcunu ödemiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
evi yakinsa misafirlige git mouse klavye kulaklik falan biseylerini çal borcunu odemezsen vermıcem de

Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
o kadarda deıl hocam daha yazmamda borçda vermem
vala hocam benim param kiymetlidir bi kurus bile alsa biri ve vermese o bi kurus icin 1000 tllik masraf ederim belki ama hic umrumda olmaz elemana bikere ayar oldummu is benim icin bitmistir

hocam o önemli değilde enayi yerine koyulmak sıkıntı mesahı bile bilerek görmüyor
harbi buarada o konuda sonuna kadar katiliyorum enayi yerine ***** yerine koydumu biri asiri gıcık oluyorum bende

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
messi
vala hocam benim param kiymetlidir bi kurus bile alsa biri ve vermese o bi kurus icin 1000 tllik masraf ederim belki ama hic umrumda olmaz elemana bikere ayar oldummu is benim icin bitmistir

harbi buarada o konuda sonuna kadar katiliyorum enayi yerine ***** yerine koydumu biri asiri gıcık oluyorum bende
isterken mesajlara direk cevap veren kişi şuna görmüyopr bile bilerek mavi olmasın diye halbuki bana yazsa atamıcam diye bi sorun olmayacak ben bunu defalarca söylüyorum biri bana zaman vermişse o zamanda atacak atamıyosa atamıyorum yazcak diye defalarca söyledm sevmediğimi ama artık kendi kaybetti her istediğine sormadım bile 1 2 dakkada attım dahada atmam bulsun başkabirilerinden

cıstakmessi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
messi
konuya bir ekleme geçeyim 2 3 gündür mesajıma görüldü bile atmayan arkadaş Instagram'da bayağı bir aktif

Zzabuza

80+
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,180
Üyeler
169,084
Son üye
yapatience
Top Bottom