Çocuğu tanımıyorum ama kız arkadaşına bu durum için mesaj atman sana zarar vermesine sebep olabilir öyle maara adamları var.göndermezse gece arkadaşlarına kız arkadaşına mesaj atacağım sabah da karakola gideceğim
Çocuğu tanımıyorum ama kız arkadaşına bu durum için mesaj atman sana zarar vermesine sebep olabilir öyle maara adamları var.göndermezse gece arkadaşlarına kız arkadaşına mesaj atacağım sabah da karakola gideceğim
beni bulamaz anca avmde görürse zarar verebilir en fazla ki uğramıyorum oraya uzun zamandır işim olmuyor oturduğumuz semtler birbirine uzak birazÇocuğu tanımıyorum ama kız arkadaşına bu durum için mesaj atman sana zarar vermesine sebep olabilir öyle maara adamları var.
yapıcam adamın bana borcu var bankaya ödeme yaptım diyor benim yaptığım iyiliği borçtan saymıyor bu saatten sonra o uğraşsın ben neden uğraşayımpolise gidip şikeyetçi ol her şey kanıtlı zaten, arama kayıtları mağazadaki telefon olayı. bence şikayetçi ol olay davaya dönerse büyük ihtimalle haklı olursun üstüne para bile alırısın.
5000 bu akşam 2000 yarın öğlen göndereceğini söyledi bakalımWp üzerinden mesaj at 2-3 kere. Kayıt altında olması için. Borç miktarını yaz taksitleri yaz iste zaten vereceği cevaplarda kabul etmiş olacak ondan sonra daha ciddi olur olay
harbi zor durumda kaldı galiba5000 bu akşam 2000 yarın öğlen göndereceğini söyledi bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
5000 TL gönderdi kaldı 2000 TL
kanka ne işler çeviriyor bilmiyorum bir an önce paramı almaya çalışıyorum bunaldım çokharbi zor durumda kaldı galiba
hocam haklısınız ben olsam kimseye borç vermem sonra adam şöyleydi böyleydi diyor tamam diyorsun bir bakıyorsun aradan haftalar geçmiş borcunun dilencisi olmuşsunNe yaparlar bilmiyorum ama birisine borç verirken yazılı anlaşma yapmalısın. Ailesinin eve gisip almakran başka çaren yok gibi. Aradan kaç ay geçmiş yeter artık yani.