Bence yiğidi öldür hakkını yeme son 4070 superli sistem ucuzdu. Tamam belki Zotac bir kartın 27k satılması absürt ama Galax'a göre dizersen ufak bir indirim oluyor.
Elektronik devreleri 1 sınavım için elektrik ve elektronik müh veya okuyan hakim birisi varsa bana yönlendirebilir misiniz ? sınavda yardıma ihtiyacım var 4. sınıfım ama bu 2. sınıftan kalma alttan kalan dersim veremiyorum desteğe ihtiyacım var.
Arkadaşlar balıkesir de yaşıyoruz çok yakın bir akrabamızın düğünü için İstanbula düğüne çağırıldık ama ne yaptıysam ettiysem ailemi ikna edemedim annem ve babam gitmekte kararlılar. Neymiş efendim onlar bizim herşeyimize gelmişler... 1 kere iptal oldu koronadan dolayı şimdi tekrardan...
Beyler kalori sayılarak rahat kilo verilir ben de pandemi ilk 3 ayı çok kilo aldım 84kg oldum(175cm boy) günlük 700 ila 800 kalori eksik aldım 71.5kg a akdar düştüm tabi şuan 74 oldum geri ama kalori sayın :D
Hocam nickinize bakarsak ankara fen lisesi desek yüzdelik dilim heralde 0.001 :D ama ankara fen lisesi çok güzel gezip görmüştüm üniversite gibi çok iyi kampüsü var.