Neler Yeni

Ailemi İstanbul daki Düğüne Gitmemeleri İçin İkna Edemiyorum Yardım

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Arkadaşlar balıkesir de yaşıyoruz çok yakın bir akrabamızın düğünü için İstanbula düğüne çağırıldık ama ne yaptıysam ettiysem ailemi ikna edemedim annem ve babam gitmekte kararlılar. Neymiş efendim onlar bizim herşeyimize gelmişler... 1 kere iptal oldu koronadan dolayı şimdi tekrardan yapacaklar. İnanın her şeyi denedim annem kronik ms hastalığı var acaba ihaber edeceğim bir yer yokmu? yaşım 23 babam şuan benimle konuşmuyor hiç bir şeyden anlamıyor muşum. Ailevi işlerden ben anlamazmışım falan da filan da yok düğün açık alanmış, masalar mesafeli maskeli olacakmış selamlaşmayacaz diyor da riskli yani değil mi dostlar :(

Oksygen

80+ Bronze
bencede riskli annen anlayışlıysa annenle otur konuş anne ben ailemizi düşündüğüm için korkuyorum lütfen gitmeyelim de onlar da iptal etsin şu corona fln azalsın öyle gidelim de eğer kabul ederse babamı ikna etmeye çalışır mısın de

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Dostum her türlü riskli ama bildiğim kadarıyla düğünler iptal şuan. Emin misin düğün yapacaklarına.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Düğünü ihbar et. "CHP'liler korona varken kutlama yapıyor" de.
Polis ile birlikte bazı şeffaf ve dürüst medya kuruluşları da düğün yerine gider.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
bencede riskli annen anlayışlıysa annenle otur konuş anne ben ailemizi düşündüğüm için korkuyorum lütfen gitmeyelim de onlar da iptal etsin şu corona fln azalsın öyle gidelim de eğer kabul ederse babamı ikna etmeye çalışır mısın de
Hocam inanın her şeyi konuştum şuan ama yok dinlemiyor. Bide ev arkadaşım düğünde komple korona oldular onu bile anlattım yok...

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
baya riskli bence ikna etmeye çalış hala mesela baba annemin hastalığı var biliyorsun eğer oraya istanbula gidersek kalabalık bir şehir biliyosun sende de risk var orda de

Top Bottom