Neler Yeni

Ailemi İstanbul daki Düğüne Gitmemeleri İçin İkna Edemiyorum Yardım

abc123

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar balıkesir de yaşıyoruz çok yakın bir akrabamızın düğünü için İstanbula düğüne çağırıldık ama ne yaptıysam ettiysem ailemi ikna edemedim annem ve babam gitmekte kararlılar. Neymiş efendim onlar bizim herşeyimize gelmişler... 1 kere iptal oldu koronadan dolayı şimdi tekrardan yapacaklar. İnanın her şeyi denedim annem kronik ms hastalığı var acaba ihaber edeceğim bir yer yokmu? yaşım 23 babam şuan benimle konuşmuyor hiç bir şeyden anlamıyor muşum. Ailevi işlerden ben anlamazmışım falan da filan da yok düğün açık alanmış, masalar mesafeli maskeli olacakmış selamlaşmayacaz diyor da riskli yani değil mi dostlar :(
Arabanın tekerini patlat biraz masraf çıkarır ama candan değerlimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Ali Demirbaş
Aynen forumda siyaset yapmak sanırım doğru değil :confused:

FreakyXd

80+ Silver
düğünler 1 2 saat olmuyor geçen lastik yaktım düğünde 😂 sabaha kadar ses sistemini varex açtım :D

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,037
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Annem ve Babam düğün, nişan, kına organizasyonu yapıyor. Salgın zamanında onlara eşya taşıma ve kurulum yapmakta yardım etmek için 50'den fazla düğüne gittim ve hiç birinde virüs kapmadım. Yeterince tedbir alırsalar bir şey olacağını sanmıyorum. Ancak tabi ki diğer akrabalarla sarılma gibi eylemlerde bulunmaları büyük tehlike.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
baya riskli bence ikna etmeye çalış hala mesela baba annemin hastalığı var biliyorsun eğer oraya istanbula gidersek kalabalık bir şehir biliyosun sende de risk var orda de
Hocam neler neler dedim :D yok bana ihbar etmek gibi caydırıcı bir şey lazım

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar balıkesir de yaşıyoruz çok yakın bir akrabamızın düğünü için İstanbula düğüne çağırıldık ama ne yaptıysam ettiysem ailemi ikna edemedim annem ve babam gitmekte kararlılar. Neymiş efendim onlar bizim herşeyimize gelmişler... 1 kere iptal oldu koronadan dolayı şimdi tekrardan yapacaklar. İnanın her şeyi denedim annem kronik ms hastalığı var acaba ihaber edeceğim bir yer yokmu? yaşım 23 babam şuan benimle konuşmuyor hiç bir şeyden anlamıyor muşum. Ailevi işlerden ben anlamazmışım falan da filan da yok düğün açık alanmış, masalar mesafeli maskeli olacakmış selamlaşmayacaz diyor da riskli yani değil mi dostlar :(
knk benim de kuzenimin haftaya pazar düğünü var annemle ablam gitmesi lazım çünkü teyzem ömür billah unutmuyor sonra üzülür diye sırf gidiyorlar boşve dikkat ediyorlarsa sıkıntı olmaz zaten

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Annem ve Babam düğün organizasyonu yapıyor. Salgın zamanında onlara eşya taşıma ve kurulum yapmakta yardım etmek için 50'den fazla düğüne gittim ve hiç birinde virüs kapmadım. Yeterince tedbir alırsalar bir şey olacağını sanmıyorum. Ancak tabi ki diğer akrabalarla sarılma gibi eylemlerde bulunmaları büyük tehlike.
Hocam işte annemim kronik sorunu olmasa ve küçük kardeşim olmasa tamam derim ama neden bu riske girelim :((

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,037
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hocam işte annemim kronik sorunu olmasa ve küçük kardeşim olmasa tamam derim ama neden bu riske girelim :((
Yapabileceğin en iyi şey onlarla gidip onları korumak olabilir. Tabi ne kadar koruyabilirsen.
En azından sürekli dezenfektan sık ve maske takmalarını söyle.

sws9912

80+ Silver
Annem ve Babam düğün organizasyonu yapıyor. Salgın zamanında onlara eşya taşıma ve kurulum yapmakta yardım etmek için 50'den fazla düğüne gittim ve hiç birinde virüs kapmadım. Yeterince tedbir alırsalar bir şey olacağını sanmıyorum. Ancak tabi ki diğer akrabalarla sarılma gibi eylemlerde bulunmaları büyük tehlike.
Binalı yıldırım nasıl kaptı o zaman .D

abc123

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
4
Onu yapmaya da biraz cesaretim yok hocam şimdi babam asker adam korkutuyor beni 😅 zaten tersis şuan
Cesaretlenmek için şöyle düşünebilirsin , bunu yaparsam dayak yerim ama birden fazla kişinin hayatının riske girmesini engellerim

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet
Yapabileceğin en iyi şey onlarla gidip onları korumak olabilir. Tabi ne kadar koruyabilirsen.
En azından sürekli dezenfektan sık ve maske takmalarını söyle.
İnşallah son çare bu olur ben de çünkü kronik astımlıyım 😅 😅 😅

Top Bottom