Arama sonuçları: *

1. Necromancerr

Sahibinden yorum sistemi (Chrome uzantısı)

Reklamını güzel yapar ve yaygınlaştırırsan güzel bir şey
  2. Necromancerr

🚨Mehmet Yılmaz'a Acil Ulaşmam Lazım Çok Acil 🚨

Etiketledim hocam benimde elimden başka bir şey gelmez. Yapmışken şakayla karışık yaptım.
  3. Necromancerr

🚨Mehmet Yılmaz'a Acil Ulaşmam Lazım Çok Acil 🚨

@Mehmet Yılmaz önemli olmak
  4. Necromancerr

Bu sahibinden url si sahtemi?

Dekont kısmına Nah fotoğrafı atsan aslında ne gülerim he :D 1716207582 Sahibindenin böyle bir linki yok çünkü kendi domainleri üzerinden yapılıyor işlemler
  5. Necromancerr

Bu sahibinden url si sahtemi?

Sahte link
  6. Necromancerr

Fizik Projesi Yardım!

Valla hocam başarılar size hiç böyle otantik şeylerle uğraşmamıştım ben direk A4 e hazırlamıştık birşeyler vermiştik
  7. Necromancerr

Fizik Projesi Yardım!

Bakırdanmı yapıyorsunuz acaba ? öyle değilse belki ondan kaynaklı olabilir kesin bir şey söyleyemem fizikten 1 alan adamım ben :D
  8. Necromancerr

Forumun teknik bilgi olarak yetersiz olması

Valla hocam bilmediğim yerde bilene yönlendirmeye çalışıyorum bende ama kıyıdan köşedende takip edip öğrenmekle uğraşıyorum ciddi manada şu şekilde vatan savunur gibi savunanları anlamıyorum
  9. Necromancerr

Forumun teknik bilgi olarak yetersiz olması

bende merak ettim bu kişiyi yalan yok çok yabana atıyor bazıları o işlemciyi 1710413202 ben ati kullanmadım ama hd graphicse kanser geçirttim küçükken :D
  10. Necromancerr

Okuldan Verim Alamıyorum Ve Çok Sıkıldım

Ortaokulu çok takma derim liseyi takıcaksan tak asıl önemli olan lise Herkesin büyüme çağı olduğundan çok saçma hareketler yapabiliyorlar zamanında bizde yapıyorduk :D bundan 4-5 yıl önce hala ortaokul arkadaşlarımın bazılarıyla görüşür konuşur takılırım ki her toplandığımızda aklımıza birer anı...
  11. Necromancerr

3 Yasına gırecek Yiğenime Ne Hediye Almalıyım ?

Fazla ışıklı ve seslide almasın bende vardı bi tane korkuyormuşum ondan :D
  12. Necromancerr

Kilolu mu görünüyorum?

Yediklerine dikkat et daha çok protein ve yeşillik ağırlıklı beslen kardiyolar yap akşamları yemek sonrası yürüyüşlere çıkabilirsin mesela çok zamanın olmuyorsa güzel bi aktivite kendisi vücuduyla oyuncak gibi oynuyor
  13. Necromancerr

Kilolu mu görünüyorum?

Kanka kilodan ziyade yağ oranı önemli istersen 50 kg ol yağ oranın yüksekse kötü bi görüntüye sahip olacaksındır onuda anca diyetisyende tam olarak öğrenebilirsin (kullandığı aletler sayesinde)
  14. Necromancerr

Kilolu mu görünüyorum?

Klasik skinny fat görüntü postür düzeltmesi biraz antrenman ve iyi bir beslenmeyle iyi bir hale gelebilir 1706371447 yaş 18 olucak benim 42 cm kol var bende karantina döneminde yaptığım rezilliği düzeltmeye çalışıyorum bende 1.81 boy 101 kg büyük kol yağsız görüntüde güzel durur benden...
  15. Necromancerr

Bu fiyat ne şaka gibi :D

Zaten öylede gene elden bi denenir
  16. Necromancerr

Bu fiyat ne şaka gibi :D

Orjinal sahibinden linki knks yeni sahibinden linklerinde böyle bi sorun oluyor ancak cidden çok ucuz fiyatı denemeden alınmaz yüke sokup driver denenmeli
  17. Necromancerr

Acil yardım aklımı kaybedicem sinirden !

O şekilde çok arkadaşımla konuşmayı bıraktım ben az olsun öz olsun diye bak
  18. Necromancerr

Acil yardım aklımı kaybedicem sinirden !

Seni az çok tanıyor olsaydı bunu yapmayacağını bilirdi yada seni dinlerdi şahsen o kişiden yavaş yavaş uzaklaşırdım ben birde eğer olayı kimin yaptığını kanıtlayıp gözüne sokarsan arkadaşının kendisine de iyi bi ders olmuş olur bu
  19. Necromancerr

BOYKOT edenler İSRAİL=O- çocuk katili

İki devlette aynı olan sivillere oluyor sadece (iki taraftanda bahsediyorum) https://www.hurriyet.com.tr/dunya/filistin-israil-catismasinda-en-cok-konusulan-kare-olmustu-alman-vatandasi-cikti-42342610...
  20. Necromancerr

Biraz içimi dökeceğim

Benimkiler onu demiyor bari ancak kendim yük oluyormuş gibi hissediyorum ondan dolayı bi yandan üniye gitmeyide düşünmüyorum ama evdekiler git diye tutuyor
Top Bottom