K1NGO82
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
3000₺ RTX 3060ti mi olur ya? Ne sıkıntısı vardır sizce? Troll müdür?
Siteye virüs uyarısı verdi. Sıkıntısızdır hocam al kullan (!)3000₺ RTX 3060ti mi olur ya? Ne sıkıntısı vardır sizce? Troll müdür?
Orjinal sahibinden linki knks yeni sahibinden linklerinde böyle bi sorun oluyorSiteye virüs uyarısı verdi. Sıkıntısızdır hocam al kullan (!)
Yakın olsaydı şansımı denerdim ya3000₺ RTX 3060ti mi olur ya? Ne sıkıntısı vardır sizce? Troll müdür?
sorunsuz hocam güvenerek al3000₺ RTX 3060ti mi olur ya? Ne sıkıntısı vardır sizce? Troll müdür?
Ben zaten öyle şeyleri biliyorum karşıma çıktı diye paylaşayım dedim. Ben zaten ekran kartı almıştım.Kardeşim param güvende açtım diyip Sabihinden.com linki atacak al burdan al diyecek para uçacak ben diyim. Arkadaşın aynı şey başına gelmişti
elden almayı hayatta kabul etmez zaten ya havale yaptırır yada fake param güvende linki atarOrjinal sahibinden linki knks yeni sahibinden linklerinde böyle bi sorun oluyor
ancak cidden çok ucuz fiyatı denemeden alınmaz yüke sokup driver denenmeli
Zaten öylede gene elden bi denenirelden almayı hayatta kabul etmez zaten ya havale yaptırır yada fake param güvende linki atar
soru kısmına yalandan bende balıkesirdeyim yarın gelip elden alabilirim yazasım geldi de cevap vermez büyük ihtimalDeneyecek varsa orda yaşayan biri gibi elden almak istesin ne diyecek çok merak ediyorum
Bir de ekonomi kötü diyorlar3000₺ RTX 3060ti mi olur ya? Ne sıkıntısı vardır sizce? Troll müdür?