Neler Yeni

Kilolu mu görünüyorum?

Klasik skinny fat görüntü postür düzeltmesi biraz antrenman ve iyi bir beslenmeyle iyi bir hale gelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaş 18 olucak benim 42 cm kol var bende karantina döneminde yaptığım rezilliği düzeltmeye çalışıyorum bende 1.81 boy 101 kg büyük kol yağsız görüntüde güzel durur benden söylemesi asıl amacın yağ yakmak olsun
Anladım. Bu dediğin postürü nasıl düzeltebilirim? Bi de kaç kg vermeliyim?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Anladım. Bu dediğin postürü nasıl düzeltebilirim? Bi de kaç kg vermeliyim?
Kanka kilodan ziyade yağ oranı önemli istersen 50 kg ol yağ oranın yüksekse kötü bi görüntüye sahip olacaksındır onuda anca diyetisyende tam olarak öğrenebilirsin (kullandığı aletler sayesinde)

Kanka kilodan ziyade yağ oranı önemli istersen 50 kg ol yağ oranın yüksekse kötü bi görüntüye sahip olacaksındır onuda anca diyetisyende tam olarak öğrenebilirsin (kullandığı aletler sayesinde)
Çok mu yüksek benimki evde bunu düşürmenin yolları var mıdır?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Çok mu yüksek benimki evde bunu düşürmenin yolları var mıdır?
Yediklerine dikkat et daha çok protein ve yeşillik ağırlıklı beslen kardiyolar yap akşamları yemek sonrası yürüyüşlere çıkabilirsin mesela çok zamanın olmuyorsa güzel bi aktivite
kendisi vücuduyla oyuncak gibi oynuyor

Bartuu

80+ Silver
15 yaşındayım bir kaç ay sonra 16ya gireceğim. Boyum 176 kilom da 76. En son Kasımda tartıldım belki almışımdır. Fiziğim kötü mü? Yorumlar mısınız?
1706372194817.jpeg

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Senin kilo vermeyle işin yok yorumlara aldırma senin spor yapman kas kütlesi geliştirip kilo alman lazım şuan tam skinny fatsin

Sherlockholmes12

80+ Bronze
O zaman kilom iyi hatta az. kas kütlesini spor salonuna gitmeden nasıl yapabilirim?
Kilon şuan normal ne çok az ne çok fazla ama spor yapan biri için az spor salonuna gitmeden evde pek bir şey yapamazsın evde şınav mekik çek bide güzel havalarda dışarda koş diyetle birlikte güzel görünecek seviyede kas kütlen olur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yağ oranın fazla kardiyo yap ve bunu sporla destekle yağlar kasa dönüşür algısı var bu kesinlikle yanlış yağ oranını düşürüp kas kütlesi koyman lazım özellikle bel bölgesinde yağlanma var dikkat et yediklerine spor yap tamamdır.

Kilon şuan normal ne çok az ne çok fazla ama spor yapan biri için az spor salonuna gitmeden evde pek bir şey yapamazsın evde şınav mekik çek bide güzel havalarda dışarda koş diyetle birlikte güzel görünecek seviyede kas kütlen olur
Spor salonuna şu anda gidecek param olsa giderim fakat yok. Dediklerini yaparım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yağ oranın fazla kardiyo yap ve bunu sporla destekle yağlar kasa dönüşür algısı var bu kesinlikle yanlış yağ oranını düşürüp kas kütlesi koyman lazım özellikle bel bölgesinde yağlanma var dikkat et yediklerine spor yap tamamdır.
Anladım. Bana bel bölgesiden çok göğüslerim yağlı geliyor. Spor salonuna gidecek param yok ama evde bişeyler yapmaya çalışırm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom