Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yücel

Discorda nasıl giriş yapabilirim

Hangi uygulamayı denediysem bir bizim gariban kadar tat vermiyor nasıl giriliyor buna vpnlede olmuyor nası
  2. Oğuzhan Yücel

fare zehri satan yerler neresi

zehir dediğim zehirli buğdaylar az önce eve geldim biri yakalandı kaldı 1 kerata akılanmamıştır umarım tekrar kurdum kapanı
  3. Oğuzhan Yücel

fare zehri satan yerler neresi

Beyler eve 2 tane tarla faresi girdi kapan 1 tane var bende bu 2 arkadaş için zehir alayım diyorum buğday olanlardan ama nerede satılır kim satar bilmiyorum bu tarz zehirler nerede satılır acaba bilen yazabilir mi
  4. Oğuzhan Yücel

Yemeksepeti Express hakkında bilgisi olan

Beyler bunu burada yapan var mı varsa Arabanın yaşı ve modeli önemlimi 2 araç var bende 1i ticari 2004 model kangoo diğeri 2023 model skoda scala paket başına kazanç şehirden şehire göre değişiyor mu? ek iş olarak yapacağım için günde 2 3 saat yaparım yoğun saatlerde falan bilgisi olan var mı
  5. Oğuzhan Yücel

Beyler tavana kuş girdi

yuva kuruyor paşa galiba tavana ilaçlatacağım
  6. Oğuzhan Yücel

Beyler tavana kuş girdi

İyi akşamlar, dünden beri tavandan hoplama zıplama sesleri geliyordu yaşadığım yerde kargalar çok olduğu için tavanda şac panel zaten sesleri geliyordu ama bu sefer uykumdan edecek kadar çok geldi sesi bende terastan tavana baktım karga marga yok sonra tam odamın üstünde zıplarken çatıya küçük...
  7. Oğuzhan Yücel

2. el renksiz yazıcı marka model ? bütce 300TL

Arkadaşlar okuldan zibilyon tane pdf gelıyor fotokopıceye para vermekten yoruldum işimi gorcek yazıcı bilen varmı
  8. Oğuzhan Yücel

Dolar düşermi ?

Ütopik bir hayal ama 6.7 ye dusucek deniyor ama 7ye yakin bu civarda kalir
  9. Oğuzhan Yücel

HP 1510 yazıcı kurumuş kartuş problemi çözülebilir mi?

Once sallamayi dene ama baya hızlı şekilde olmuyorsa fön makinesi ile en düşük isida 3 5 dakka isit
  10. Oğuzhan Yücel

Laptop önerisi 8500-9000

Monster tulpar çok farklı kombinasyonları mevcut bütçene göre seçimi yapabilirsin
  11. Oğuzhan Yücel

BOYUM UZAR MI ??

Dostum o isler birazda genetik lakin antrenman yaparak uzama ihtimalini arttirirsin en iyi antrenman yüzme diye bilirim bizim ailede 170 ustu 2 kisi var 1 uzak akrabam ben 186yim aile boy ortalamsi ben haric 164 dogdugumdan beri saglikli beslenip yüzme yaptığım için boyum cok hizli atti...
  12. Oğuzhan Yücel

BOYUM UZAR MI ??

Doktora gidip bir röntgenle öğrene bilirsin epifis yapisi duruyorsa ki o yaşlarda durmasi lazim genetik bir durum yoksa uzarsin ama 180 olamaya bilrisin
  13. Oğuzhan Yücel

Technopat'ın Gereksiz katı kuralları

Abdullah abi kusursuza yakin bir forum acti Allah razi olsun şuana kadar bir eksi gormedim
  14. Oğuzhan Yücel

Ders çalışan varmı

Uni sınavına 3. Kez girmemek icin it gibi çalışıyorum
  15. Oğuzhan Yücel

Hayalinizdeki Sistem

Ryzen 9 2080ti 16gb ram 1+1 M2 Ssd 2tb hdd 1050w psu İcue kasa
  16. Oğuzhan Yücel

İtopya Kart Bilgileri Konusunda Güvenilir Mi

İtopyaya herhangi bir alışveriş konusunda guvene bilrisin bir sıkıntı yasamazsin
  17. Oğuzhan Yücel

Sizce hangisi daha mantıklı?

Ot Oturup uzanip keyif almak icin hikayeli oyunlar yada yaris futbol basketbol gibi spor oyunlari oynayip arkadaslarin bir gece toplanip turnava yapmak istiyorsan konsol (oyun fiyatlari pahali ama bu verdigi tatlara degiyor) Ben rekabet severim csgoda rainbow sixte lolde en yuksek rankta olucam...
Top Bottom