Maks 3-4 cm uzarsanızArkadaşlar yaşım 17 boyum 1.80 boy uzama egzersızleri felan boyumu uzatır mı bilgisi olan varmı ???
Aylarca düzenli uykuyla ve spor ile iyi sonuçlar elde edebilirsin.Arkadaşlar yaşım 17 boyum 1.80 boy uzama egzersızleri felan boyumu uzatır mı bilgisi olan varmı ???
Doktora gidip bir röntgenle öğrene bilirsin epifis yapisi duruyorsa ki o yaşlarda durmasi lazim genetik bir durum yoksa uzarsin ama 180 olamaya bilrisinArkadaşlar yaşım 17 boyum 1.80 boy uzama egzersızleri felan boyumu uzatır mı bilgisi olan varmı ???
aynı soruyu kendime modifiye ederek soruyorum yaş 16 boy 1.82 annem ve babam 1.70 daha uzar mıyım sizce
Çalışırsın, uğraşırsan evet.Aylarca düzenli uykuyla ve spor ile iyi sonuçlar elde edebilirsin.
nası ugrasabilirim ki basket oynamayı cok severim ve evde zıplayıp kartonpiyere dokunmaya calısıyorum sürekli etkisi oluyor mudur acabaÇalışırsın, uğraşırsan evet.
Şu an 1.80`im ztn 1.90 fln olmak istiyorumDoktora gidip bir röntgenle öğrene bilirsin epifis yapisi duruyorsa ki o yaşlarda durmasi lazim genetik bir durum yoksa uzarsin ama 180 olamaya bilrisin
peki TeşekkürlerDüzenli uyku ve sabit dengeli spor önemli dostum ikisini yaparsan kesinlikle en az 4 5 cm uzama şansın çok yüksek.
Dostum o isler birazda genetik lakin antrenman yaparak uzama ihtimalini arttirirsin en iyi antrenman yüzme diye bilirim bizim ailede 170 ustu 2 kisi var 1 uzak akrabam ben 186yim aile boy ortalamsi ben haric 164 dogdugumdan beri saglikli beslenip yüzme yaptığım için boyum cok hizli atti ozellikle 15 16 yaş aralığında ama kişiden kişiye değişir tabiŞu an 1.80`im ztn 1.90 fln olmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki Teşekkürler