19 yaşındayım boyum daha uzar mı ?

Boy uzatma ameliyatlarını biliyorum fakat riskleri var diye biliyorum baya sanırım .
kardom var ama kesin onlar uzatıyor boy başka çözümü yok. fakat kardom bana göre 21 ine kadar dahan da uzar yani rahat 1.83-1.85 falan olur.

Çok güzel bir örnek olmuş :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vücut geliştirme ile uğraşıyorum hali hazırda spor olarak reis şu yaşıma kadar da hiç basketbol oynamadım ne yalan söyleyeyim
Vucut Geliştirme Ayrı bir şey Ama İp Atlamada Etkili Ek Olarak Basketbol Öneririm .

kardom var ama kesin onlar uzatıyor boy başka çözümü yok. fakat kardom bana göre 21 ine kadar dahan da uzar yani rahat 1.83-1.85 falan olur.
Umarım kardom boyum 14 yaşında 174 falandı boyum bir anda attı bu boya sonrasında uzama durdu işte bu yaşıma kadar bu kadar gelebildim.

Vucut Geliştirme Ayrı bir şey Ama İp Atlamada Etkili Ek Olarak Basketbol Öneririm .
Reis ip atlamak için uygun koşullarım yok basketbolu deneyebilirim belkide

Umarım kardom boyum 14 yaşında 174 falandı boyum bir anda attı bu boya sonrasında uzama durdu işte bu yaşıma kadar bu kadar gelebildim.

Reis ip atlamak için uygun koşullarım yok basketbolu deneyebilirim belkide
D vitamini, magnezyum ve kalsiyum İçerikli Beslenmeyide İhmal Etme .

ip atlamak için uygun koşullarım yok
Niye Yok :kizginpeepo:

Sporu Evde Yapıyorsan , Basketbolu Denediğin Sıralarda İp Atlamada Yapabilirsin .

D vitamini, magnezyum ve kalsiyum İçerikli Beslenmeyide İhmal Etme .

Niye Yok :kizginpeepo:

Sporu Evde Yapıyorsan , Basketbolu Denediğin Sıralarda İp Atlamada Yapabilirsin .
Sporu evde yapmıyorum dostum işte sorun o salona gidiyorum ve vaktim kısıtlı oluyor gün içinde dışarıda olabilir belki şahsen ortaokuldan sonra hiç ip atlamadım .Tamam dostum etmem :) teşekkür ederim

Sporu evde yapmıyorum dostum işte sorun o salona gidiyorum ve vaktim kısıtlı oluyor gün içinde dışarıda olabilir belki şahsen ortaokuldan sonra hiç ip atlamadım .Tamam dostum etmem :) teşekkür ederim
Ha Unutuyordum Uyku Düzeni Oluştur Kendine En Geç 22:00 Gibi Yat O Saatlerde Hormon Salınımı Oluyor Çünkü Bu Önemli Bak !

Ha Unutuyordum Uyku Düzeni Oluştur Kendine En Geç 22:00 Gibi Yat O Saatlerde Hormon Salınımı Oluyor Çünkü Bu Önemli Bak !
Vallaha reis benim Küçüklüğümden beri uyku problemim var hep geç yatardım uykuyla aramız limoni yani istesemde yatamam erken yatamıyorum pek gecelerin adamıyım ama bir şeyi çok istersem yaparım. Deneyeceğim muhakkak yalnız 10 da değil de 11 gibi falan yapabilirim en erken bu saat dilimi olur mu

Vallaha reis benim Küçüklüğümden beri uyku problemim var hep geç yatardım uykuyla aramız limoni yani istesemde yatamam erken yatamıyorum pek gecelerin adamıyım ama bir şeyi çok istersem yaparım. Deneyeceğim muhakkak yalnız 10 da değil de 11 gibi falan yapabilirim en erken bu saat dilimi olur mu
Olur Ama 22:00 Daha İyi Olur Uykuya Dalışta Zorlanıyorsan Zaten 22:30 / 23:00 Gibi Yatmış Olursun .

23:00 Yatarsan Sen 00:00 Gibi Uykuya Dalarsın .

Sana Tavsiye Kendini Yormaya Çalış Evde Spor Yapabilirsin Ekstra Olarak Veya Salona Geç Gidersin .

Herkese iyi geceler arkadaşlar, Sorum başlıkta da belirttiğim gibi bu yaştan sonra boyum da uzama meydana gelir mi ? Ailenin en uzunu benim boyum 1.80 cm Ailemin boy ölçülerini vermem gerekirse Annem:160 babam 1.63 abim 1.78 genotipim bu şekilde epifiz bezlerim kapanmışmıdır sizce 3 4 cm daha atsam benim için kâfidir.
aılene gore boyun ıyı ayrıca daha max 3 5 cm uzarsın ama cok aklına takılıyosa endrokrinolojıye gıt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,943
Üyeler
184,703
Son üye
umudu
Geri