Boyum daha uzar mı ?

16 yaşındayım yeni girdim boyum 1.67 henüz sakalım falan çıkmadı çok 2-3 tane tüy var o kadar babam 1.72 abim 1.75 anne 1.65 dayım 1.75. size sorucagim soru şu boyumu nasıl uzatabilirim yumurta sevmiyorum veya karnabahar sebze sevmem ve yemiyorum boyumu uzatmam için onerebileceginiz hap veya bir şey varmı ya da bir şey yapmasan da uzar mı ailedeki çoğu kişi 1.72 ve üstü.
NOT : HER GÜN AZ DA OLSA BARFİKS VE ŞINAV ÇEKİYORUM AKSATMADAN.
kısa olmak daha iyi valla hic memnun degılım

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum umarım istediğim boylara ulaşırım daha 7-8 ay önce benle aynı boyda olan yasitim vardı bizim sınıfta şimdi çocuk 10 cm falan uzun benden banada öyle bir boy atması gelse çok sevincem valla çok iyi olucak inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısa olmak daha iyi valla hic memnun degılım
Hocam uzun boyu bulmuşsunuz mis keşke bende de olsa kısa boy çok iyi deil gerçekten zaten bende gidip 2 metre fln olayım demiyorum 1.75 - 1.82 arasında biseyler olsam yeter 1.80 çok iyi olur da zor sanırım ama belli olmaz

Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum umarım istediğim boylara ulaşırım daha 7-8 ay önce benle aynı boyda olan yasitim vardı bizim sınıfta şimdi çocuk 10 cm falan uzun benden banada öyle bir boy atması gelse çok sevincem valla çok iyi olucak inşallah

Hocam uzun boyu bulmuşsunuz mis keşke bende de olsa kısa boy çok iyi deil gerçekten zaten bende gidip 2 metre fln olayım demiyorum 1.75 - 1.82 arasında biseyler olsam yeter 1.80 çok iyi olur da zor sanırım ama belli olmaz
ne dezavantajı varki kısa boyun mesela ben dar yerlere giremiyorum boydan dolayı yada aşşada bişey göriceğim zaman yere yatmam gerekiyor

ne dezavantajı varki kısa boyun mesela ben dar yerlere giremiyorum boydan dolayı yada aşşada bişey göriceğim zaman yere yatmam gerekiyor
Bir çok avantajı var bir kaç tanesini sayicam kızlar uzun boy seviyor, insanları yukardan görüyorsun daha iyi , uzun boylu olduğun için kavga etsen daha uzunsun boy var, konsere gitsen boyun uzun sahneye görürsün falan daha da var da aklıma gelmedi şuan.

Bir çok avantajı var bir kaç tanesini sayicam kızlar uzun boy seviyor, insanları yukardan görüyorsun daha iyi , uzun boylu olduğun için kavga etsen daha uzunsun boy var, konsere gitsen boyun uzun sahneye görürsün falan daha da var da aklıma gelmedi şuan.
anladım cok kavga fln etmediğim icin farketmedim bide yasadıgım yerde herkes nerdetyse uzun zaten diğer 2 sini doğru dedin ama

Çıkabilir. Daha fazla da çıkabilir, daha az da çıkabilir. Aklınızda olan soruları dokotorunuza sorabilirsiniz. Şimdiden düşünüp soruları yazmakta ve zamanı gelince doktora sormakta fayda var.
Hocam moringa tozu diye birsey varmış iyi boy uzatiyormus siz ne düşünüyorsunuz bu toz hakkında bide growth Hormonu kullanılır mı sizce ?

Hocam moringa tozu diye birsey varmış iyi boy uzatiyormus siz ne düşünüyorsunuz bu toz hakkında bide growth Hormonu kullanılır mı sizce ?
Hocam moringa tozu nu ilk defa duydum ama boyu öyle kolay uzatacağını sanmam. Growth Hormon'a gelirsek kullanmamanız tarafındayım. Çünkü kullanırsınız vücudunuz buna alışır, kendisi üretmek yerine dışarıdan almaya bağımlı olur. Bu da ilerleyen zamanlarda size sorun açabilir. Ha, eğer illede kullanmak isterseniz, bunu doktor kontrolünde kullanın.

Moringa tozuna şimdi baktım. Yani, uzasanız bunu kullandığınız için değilde içinde sağladığı mineraller ve dahası sayesinde uzarsınız gibi.

Hocam moringa tozu nu ilk defa duydum ama boyu öyle kolay uzatacağını sanmam. Growth Hormon'a gelirsek kullanmamanız tarafındayım. Çünkü kullanırsınız vücudunuz buna alışır, kendisi üretmek yerine dışarıdan almaya bağımlı olur. Bu da ilerleyen zamanlarda size sorun açabilir. Ha, eğer illede kullanmak isterseniz, bunu doktor kontrolünde kullanın.

Moringa tozuna şimdi baktım. Yani, uzasanız bunu kullandığınız için değilde içinde sağladığı mineraller ve dahası sayesinde uzarsınız gibi.
Growth Hormonu kullansam 16 yaşındayım yeni girdim(3ay) Max kaç cm uzarim

Benimde önüme sürekli moringa tozu çıkıyor dedim acaba abartildigi kadar varmı.birini ayda 1cm uzatmış

saçma ***** yorumları takma ama beklenti içine de girme. okul servisinde önde bi cocuklar oturuyoduk yanında yavrusu gibiydim. yaz tatili oldu okul başladı inanılmaz boy attım ben de şaşırdım. o benim oğlum gibi oldu sonra. konuşurken gökyüzüne bakıyodu ag. aile büüyklerim 1,75 civarlarında. 186yım.

başlıktan sonrasını okumadım boşa uğraşma biraderim uzaya da çıksan boy uzatıyo diye önerilen balığın bilmem neresini de yesen cart metodu curt programı da uygulasan boy uzatma egzersizleri de yapsan dönüp dolaşıp erişeceğin maksimum boy genetik boyundur anne babandan yola çıkarak bir tahminde bulunmam gerekirse de 18 yaşına kadar ortalama 176-178 olursun daha yaşın ufak boyun 167 de kalmaz emin ol %99 ihtimalle bir anda atacak boyun birde sigara içme o zaman 180-182 civarı olursun
ben 18 yaşındayım 175 im annem de 175 babam 185 dayilarim da uzun uzar mıyım daha kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri