Onun Nedeni Birçok Kişinin Olması Herkesin Mesaj Yazması Adamlar Sıkılmış.Ufacık bir şey yanlış yapıldığında ban veya sınırlandırma getiriliyor. Gerçekten bunun değişmesi lazım. Donanım arşivi farkını koymuş.
Abdullah abi kusursuza yakin bir forum acti Allah razi olsun şuana kadar bir eksi gormedimUfacık bir şey yanlış yapıldığında ban veya sınırlandırma getiriliyor. Gerçekten bunun değişmesi lazım. Donanım arşivi farkını koymuş.
noktadan sonra boşluk bırakmadığım için sınırlandırılma getirilirmi yani biraz düşün.Konu açmışım adam bana cevap vermiş soru soracağım sınırlandırma var ne saçma şey.
- Mesela ne yaptın da ceza yedin?
- Adamlar forumu anlaşılır kılmaya çalışıyor ve ben de katılıyorum.
- Burada da yazım yanlışı yüzünden anlamadığım arkadaşlar var. Mesela Ryzen yerine daha rayzen yazıyor. Türkçe'yi kullansaydın şikayet etmezdin.
Boşluk koymayınca cümleler birbirine giriyor gibi oluyor. Benim yaptığım gibi kurallara uyarsan tadını almaya başlarsın. Cidden zenginleşmiş bir forum. Umarım burayı da öyle yapabiliriz.noktadan sonra boşluk bırakmadığım için sınırlandırılma getirilirmi yani biraz düşün.Konu açmışım adam bana cevap vermiş soru soracağım sınırlandırma var ne saçma şey.
İsmini bile düzgün yazamadan eleştiri yapman ironikmiş kardeşim.Kuzey Kore = teknopat.
İsmini bile düzgün yazamadan eleştiri yapman ironikmiş kardeşim.