Neler Yeni

Ray Tracing neden gereksiz bir teknoloji?

Diabolus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bilal k
Uygunsuz davranış
Çok üzüldüm lan adam fakir kendini avutmaya çalışıyor grafikleri en düşüğe al kanka sen hiç farkı yok aynen yazık la

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Çok üzüldüm lan adam fakir kendini avutmaya çalışıyor grafikleri en düşüğe al kanka sen hiç farkı yok aynen yazık la
Fakir falan hayırdır dostum? Şahsen ışın izleme için Nvidia kartı asla almam. Şu an gayet peformanslı bir sistemim var ve CP gibi oyunlarda RT ile sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şekilde oyun sırasında durup bir yere bakacaksan iyi görüntü.

RT tarafında Minecraft dışında başka iyi bir örnek yok. Diğer oyunlar zaten diğer ışıklandırma teknolojilerini kullanıyor, ışın izlemelik bir şeyleri yok.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Fakir falan hayırdır dostum? Şahsen ışın izleme için Nvidia kartı asla almam. Şu an gayet peformanslı bir sistemim var ve CP gibi oyunlarda RT ile sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum.

Bu şekilde oyun sırasında durup bir yere bakacaksan iyi görüntü.

RT tarafında Minecraft dışında başka iyi bir örnek yok. Diğer oyunlar zaten diğer ışıklandırma teknolojilerini kullanıyor, ışın izlemelik bir şeyleri yok.
4090-4080 super-4080-4070ti super-4070ti-4070 super bunların hepsi raytracing ile kullansan bile düşük fps almayacağın ekran kartları 4070super ve ti biraz şüpheli ama diğerleri çok rahat oynatıyr yani gereksiz diye bie şey yok kullanmak isteyen kullansın

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
4090-4080 super-4080-4070ti super-4070ti-4070 super bunların hepsi raytracing ile kullansan bile düşük fps almayacağın ekran kartları 4070super ve ti biraz şüpheli ama diğerleri çok rahat oynatıyr yani gereksiz diye bie şey yok kullanmak isteyen kullansın
Dostum sorun kullanılması değil, ışın izleme herkesin gözünde balonlaştırılmış, overrated bir teknoloji. RTX serisinden öncede bu teknoloji vardı ve kullanılıyordu. Oyunlarda ki ışın izleme teknolojisi kartların fiyatından dolayı gereksiz bir teknoloji.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
Dostum sorun kullanılması değil, ışın izleme herkesin gözünde balonlaştırılmış, overrated bir teknoloji. RTX serisinden öncede bu teknoloji vardı ve kullanılıyordu. Oyunlarda ki ışın izleme teknolojisi kartların fiyatından dolayı gereksiz bir teknoloji.
değilö işte açıkçası ben açınca oyundaki büyük farkı görüyorum

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,089
İsim
Arda doğan
Ray tracing cidden gereksiz bi özellik 200fps olan oyunu 60-70fps kadar dibe vurabilen bir özellik ve kattığı pek bir şey yok insanların fps diye kafayı yediği bir dönemde ray tracing gibi bir özellik cidden gereksiz ve çoğu kişi sırf ray tracing özelliği için amd yerine nvidia tercih ediyor ben 200fps aldığım bir oyunda ray tracing açtıktan sonra 70 lere inen bir fps'im olduktan sonra fazladan para verip nvidia almanın ne anlamı kalıyor? Pazarlamada iyi iş görüyor sadece gereksiz şölen

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,131
İsim
Ömür
Nvidia nın yutupırlara verdiği sponsor dan ve insanların aklını çelmekten başka pekde bir işe yaramıyor biraz ışık ve gölge eklemek dışında bazı oyunlar hariç

Top Bottom