KYLORIN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,118
Sadece daha fazla neon ışığı.
Sadece daha fazla neon ışığı.
Fakir falan hayırdır dostum? Şahsen ışın izleme için Nvidia kartı asla almam. Şu an gayet peformanslı bir sistemim var ve CP gibi oyunlarda RT ile sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum.Çok üzüldüm lan adam fakir kendini avutmaya çalışıyor grafikleri en düşüğe al kanka sen hiç farkı yok aynen yazık la
Bu şekilde oyun sırasında durup bir yere bakacaksan iyi görüntü.
4090-4080 super-4080-4070ti super-4070ti-4070 super bunların hepsi raytracing ile kullansan bile düşük fps almayacağın ekran kartları 4070super ve ti biraz şüpheli ama diğerleri çok rahat oynatıyr yani gereksiz diye bie şey yok kullanmak isteyen kullansınFakir falan hayırdır dostum? Şahsen ışın izleme için Nvidia kartı asla almam. Şu an gayet peformanslı bir sistemim var ve CP gibi oyunlarda RT ile sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu şekilde oyun sırasında durup bir yere bakacaksan iyi görüntü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RT tarafında Minecraft dışında başka iyi bir örnek yok. Diğer oyunlar zaten diğer ışıklandırma teknolojilerini kullanıyor, ışın izlemelik bir şeyleri yok.
Dostum sorun kullanılması değil, ışın izleme herkesin gözünde balonlaştırılmış, overrated bir teknoloji. RTX serisinden öncede bu teknoloji vardı ve kullanılıyordu. Oyunlarda ki ışın izleme teknolojisi kartların fiyatından dolayı gereksiz bir teknoloji.4090-4080 super-4080-4070ti super-4070ti-4070 super bunların hepsi raytracing ile kullansan bile düşük fps almayacağın ekran kartları 4070super ve ti biraz şüpheli ama diğerleri çok rahat oynatıyr yani gereksiz diye bie şey yok kullanmak isteyen kullansın
değilö işte açıkçası ben açınca oyundaki büyük farkı görüyorumDostum sorun kullanılması değil, ışın izleme herkesin gözünde balonlaştırılmış, overrated bir teknoloji. RTX serisinden öncede bu teknoloji vardı ve kullanılıyordu. Oyunlarda ki ışın izleme teknolojisi kartların fiyatından dolayı gereksiz bir teknoloji.