Neler Yeni

Ray Tracing Saçmalığı ve Pazarlama

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Deniz Ayaz Ocak

Kaan2327

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Kaan Kaya
Benzer şeyi düşünüyoruz. RT ilk tanıtıldığında en büyük örneği Minecraft ile verdiler ama kaç kişi oynuyor şuan? Herhangi bir shader pack çoğu insanın işini görüyordur. Path tracing çıkardılar bir de ulan cyberpunkta 5090 30 fps anca alıyor zaten path tracing açık. Bende RTX 2060 var mesela RT destekli ilk serinin en düşük kartı. 1 gün bile açmadım RT'yi çünkü hem fps düşürüyor hem de aman aman bir şey etki etmiyor oynadığım oyunlarda.

Ayrıca Nvidia RTX 5000 serisiyle bildiğimiz yazılım satacak. RTX 5070 eşit değildir 4090'a. DLSS 4 vs DLSS 3

Ray Tracing bana göre bomboş bir şey. Path tracing güzel ama 5 fps oynamak istemiyorsan onu da açmayacaksın mecbur.
Adam haklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
yolcu arslan
Şöyle olabilir mi acaba bir ara Alan wake 2 için sürücü güncellemeiştim daha kötü oldu örneğin nvidia466dan 451 sürümüne.
Yeni güncellemelere acaba bazı gereksinimler ekliyor olabilirler mi güncelleme yapanlar fps düşüşü olmuş diyrrlar uygulama ile birlikte.

Ben RE4 ve RE8 de ışın izemeyi açtım beyağı fark oldu hatta çok hoşuma gitti.
Bugün en baba oyunu RTX2060 ile açarsınız RTX3070ti ile RTX4060 karşılaşmasında 3070ti ağlatarak eziyor mesela.

Ben açıkcası hiçbir cihazda güncelleme yapmıyorum kendimce ama fps olaylarını sürücülere bakarak test edin derim.

Top Bottom