Neler Yeni

Technopat'ın Gereksiz katı kuralları

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
DOSTUM TECHNOPAT'I NEREDEYSE 2 SENEDİR KULLANIYORUM HİÇ BAN YEMEDİM SENDE BİR SORUN VAR
Bilemiyorum artık orasını bu konudan şikayetçi tek ben değilim büyük bir topluluk var.

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Bilemiyorum artık orasını bu konudan şikayetçi tek ben değilim büyük bir topluluk var.
O şikayetlerin çoğu da abartılmış. Mobil uygulamasında "sınırsız" olarak ban atıldığı yazıyordu fakat forumda üyelik silme gibi bir olay yok. Sadece hesapta buglardan kaynaklanan şeyler olursa silinir hesap.

NaGa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
mehmet saykaya
O şikayetlerin çoğu da abartılmış. Mobil uygulamasında "sınırsız" olarak ban atıldığı yazıyordu fakat forumda üyelik silme gibi bir olay yok. Sadece hesapta buglardan kaynaklanan şeyler olursa silinir hesap.
Bunda 8 ay önce ban yemiştim hala açılmadı :( Neden acaba ?

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Oranın kuralları öyle, buranın kuralları böyle. Technopat'ın kurallarını da oldukça doğru buluyorum.

Burada bir yazıyı okuyacaksam en az iki defa okumam gerekiyor. Büyük harf kullanımları, uzun yazıda paragraf kullanmamak, upuzun yazıda ne nokta ne virgül kullanmak... Buranın daha çooook yolu var.

Technopat'ın kuralları çok abarttığını düşünüyorlar ama bence Technopat çok doğru yolda ilerliyor. Daha Türkçemizi düzgün kullanamıyorsak ne yapsınlar? Türkçe sadece konuşma dilinden ibaret değildir.

bekir.440

80+
Gereksiz sınırlandırma yok gayet yerinde bir çok sınırlandırma. Acınız var ki gocunuyorsunuz maalesef.
Ufacık bir şey yanlış yapıldığında ban veya sınırlandırma getiriliyor. Gerçekten bunun değişmesi lazım. Donanım arşivi farkını koymuş.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Hocam hocam orada samimiyet yok sohbet yok adamlar soru soruyor cevap verip gidiyorlar.
Burası farklı ama. ♥

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
tachnopat iyi bir yer bence en azından buradaki gibi trollükte arşa ermiş üyeler yok.

Death Mark

80+ Bronze
Herkese özel mesaj yazılamayan tek yer. :D
İncelemeleri dışında forumları beni pek ilgilendirmiyor. Geçmişleri yüzünden hala da aynı üye kitlesinden kalanlar var.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,838
Üyeler
161,922