- Konu Sahibi Konu Sahibi
Orada tartışamayız şimdi banlarlarHocam biraz yanlış olmuş, diğer forumların sorunları onlarındır buraya konu açmasaydın keşke.
Orada tartışamayız şimdi banlarlarHocam biraz yanlış olmuş, diğer forumların sorunları onlarındır buraya konu açmasaydın keşke.
Bilemiyorum artık orasını bu konudan şikayetçi tek ben değilim büyük bir topluluk var.DOSTUM TECHNOPAT'I NEREDEYSE 2 SENEDİR KULLANIYORUM HİÇ BAN YEMEDİM SENDE BİR SORUN VAR
O şikayetlerin çoğu da abartılmış. Mobil uygulamasında "sınırsız" olarak ban atıldığı yazıyordu fakat forumda üyelik silme gibi bir olay yok. Sadece hesapta buglardan kaynaklanan şeyler olursa silinir hesap.Bilemiyorum artık orasını bu konudan şikayetçi tek ben değilim büyük bir topluluk var.
Bunda 8 ay önce ban yemiştim hala açılmadı Neden acaba ?O şikayetlerin çoğu da abartılmış. Mobil uygulamasında "sınırsız" olarak ban atıldığı yazıyordu fakat forumda üyelik silme gibi bir olay yok. Sadece hesapta buglardan kaynaklanan şeyler olursa silinir hesap.
Ufacık bir şey yanlış yapıldığında ban veya sınırlandırma getiriliyor. Gerçekten bunun değişmesi lazım. Donanım arşivi farkını koymuş.