Arama sonuçları: *

1. Penetrator God

Zaman çok hızlı geçiyor millet

Güldürdün beni arkadaş. 😂
  2. Penetrator God

Zaman çok hızlı geçiyor millet

Şu telefonla yılan oyunu oynadığım çocukluk dönemim aklıma geliyor. Ne kadar da o zaman her şey basit ama güzelmiş.
  3. Penetrator God

ASKERE GİDİYORUM MARTTA AŞI OLMADIM.

Boş yapma.
  4. Penetrator God

Sende bir karar ver.
  5. Penetrator God

Askerlikle ilişiği yoktur yazıyorsa hala garantisi olmuyor. Benim akrabamda şubatta gidecekti sonra eylül ayına kadar uzadı gitmesi.
  6. Penetrator God

Umarım öyle olur ama belli de olmaz haberin olsun.
  7. Penetrator God

Aynısını bana yaptılar. Şubat 2021'de gidecektim taaaa mayıs 2021 kadar attılar. O değişiyor belli olmuyor hiç.
  8. Penetrator God

Milletin pek lafına bakma. İyi diye bir şey yok askerlikte. Gidip görmeden yorumlamak mümkün değil.
  9. Penetrator God

O kadarını bilmiyorum. Ben Ankara'da inzibat olarak yapmıştım. Fakat Bilecik pek sevilmez.
  10. Penetrator God

2. aşı zorlama yoktu sanırım ama revirciler günü gelince söylüyorlar belki istersen onu olmazsın.
  11. Penetrator God

Ben otobüsle gittim bir kere PCR testi yaptılar ardından sülüs kağıdını e devletten alabildim. Uçakla olan durumu bilmiyorum.
  12. Penetrator God

Zorunlu dostum. Acemiliğin ilk haftasından sonra ayırıyorlar aşı olanları dozlarına göre ve olmayanlara göre sonra revirde toplayıp yapıyorlar. O kadar uzman ve ast subayın arasında istesen bile reddetemezsin.
  13. Penetrator God

forum siteleri kuralları katı mı?

Artık umursamıyorum ben zaten. Küfüre ve argoya ceza verilebilir ona lafım yok ama onun dışında her şeye ceza veriyor adamlar.
  14. Penetrator God

Dostum istersen olmayabilirsin fakat çok baskı altında kalırsın komutanlar tarafından yani ayrıca olmadığın zaman eğer hasta falan olura mahkemelik olursun askerdeyken yani olmamak gibi bir şansın yok. Çünkü orada sadece kendinden sorumlu değilsin. Yüzlerce asker ile aynı yerde kalıyorsun. Sen...
  15. Penetrator God

forum siteleri kuralları katı mı?

Technopat hariç diğer hiçbir forumda problem yok. Ne kadar laf anlatmaya ve şikayet etmeye çalışsamda bir şey değişmiyor. Saçma sapan bir sebepten illa uyarı yiyorsun. Sanki bazen kasten ceza verdiklerini düşünüyorum gıcıklığına. Öyle değildir ama o kadar altı boş cezalar veriyorlar ki insanı...
  16. Penetrator God

Gidince görürsün neden zorunlu olduğunu. Çok fazla takma ben de istemiyordum geçen sene askere gidince yaptılar ölmedim.
  17. Penetrator God

Askere gidince mecbur olacaksın aşı.
  18. Penetrator God

Sanaldan tehdit edilmek

Boş bir muhabbet. Takıntı yapacak bir durum yok.
  19. Penetrator God

Youtube'da kaç aboneniz var?

Kanıtla.
  20. Penetrator God

Youtube'da kaç aboneniz var?

Benim 77. :)
Top Bottom