Neler Yeni

ASKERE GİDİYORUM MARTTA AŞI OLMADIM.

softnex

80+
merhaba 31 03 2022 askerim bilecik jandarma merkez aşı olmadım şuana kadar hiç olmayı da düşünmüyorum daha geçen gün aşının içeriğinde kanser çıkmış iyice olmaktan vazgeçtim
acemi birligine otobüs ile gidicem orda pcr test falan istemiyorlar ama usta birligine geçerken komutanlar bilet alıyormuş uzak yer cıkarsa ucak bileti ama aşı olmayanlardan uçak için pcr test istiyorlar 48 saatlik sanırım usta birligine kadar ucaga yetkililer bindiriyormuş ama benim aşım yok pcr test istiyebileceklerini askerlik bilmeleri lazım alırlar ucak bileti mecbur otobusle gitmek zorunda kalmam mı aşı olmadıgım icin ki aşı olsam da şimdi 1 aşı için bile pcr test gerekli sanırım 2 aşıdan sonra istemiyorlar pcr testi yine geç kaldım her türlü ve askere girdimi hastalık için aşı oluyoruz ama covid için yapıyorlar mı acaba mecbur değildir umarım sonuçta böyle bir şeye hakları yok diye düşünüyorum bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili.

Besim Tibuk

80+ Gold
Komplo teorilerine inanmayıp aşınızı olmalısınız.
Sizi kanser etmek, öldürmek için virüs çıkartıp aşılarla öldürmelerine gerek yok.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Yok
neden niye zorunlu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerede yazıyo zorunludur diye ben bulamadım.

Gidince görürsün neden zorunlu olduğunu. Çok fazla takma ben de istemiyordum geçen sene askere gidince yaptılar ölmedim.

softnex

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gidince görürsün neden zorunlu olduğunu. Çok fazla takma ben de istemiyordum geçen sene askere gidince yaptılar ölmedim.
1 aşıdan bir şey olmaz umarım ben tatlı canlıyım bidah olmam ama zorunlu olursa olcaz artık

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Yok
1 aşıdan bir şey olmaz umarım ben tatlı canlıyım bidah olmam ama zorunlu olursa olcaz artık

Dostum istersen olmayabilirsin fakat çok baskı altında kalırsın komutanlar tarafından yani ayrıca olmadığın zaman eğer hasta falan olura mahkemelik olursun askerdeyken yani olmamak gibi bir şansın yok. Çünkü orada sadece kendinden sorumlu değilsin. Yüzlerce asker ile aynı yerde kalıyorsun. Sen kendin hasta olmayı umursamasan bile onları hasta etme ihtimaline karşılık mecbur bıraktırıyorlar. Yoksa ben de olmayacaktım aşı ama dediğim gibi olmama gibi bir seçenek varmış gibi gösteriyor komutanlar ama aslında yok. Çünkü askerde aşı olmamanın sonuçları çok ağır.

softnex

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum istersen olmayabilirsin fakat çok baskı altında kalırsın komutanlar tarafından yani ayrıca olmadığın zaman eğer hasta falan olura mahkemelik olursun askerdeyken yani olmamak gibi bir şansın yok. Çünkü orada sadece kendinden sorumlu değilsin. Yüzlerce asker ile aynı yerde kalıyorsun. Sen kendin hasta olmayı umursamasan bile onları hasta etme ihtimaline karşılık mecbur bıraktırıyorlar. Yoksa ben de olmayacaktım aşı ama dediğim gibi olmama gibi bir seçenek varmış gibi gösteriyor komutanlar ama aslında yok. Çünkü askerde aşı olmamanın sonuçları çok ağır.
valla ben olmıcam orda sorsalar bile komutan hariç kimse beni rencide edemez ağzının payını veriririm kimseden korkum yok komutan dışında kimse beni zorlayamaz ama zorunlu olursa tabii ki olucam onun dışında cok kucumseme falan allahına kavustururum orda isterse askerliğimi 5 yıl yapsınlar ağzını açanı dalarım :D

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Yok
valla ben olmıcam orda sorsalar bile komutan hariç kimse beni rencide edemez ağzının payını veriririm kimseden korkum yok komutan dışında kimse beni zorlayamaz ama zorunlu olursa tabii ki olucam onun dışında cok kucumseme falan allahına kavustururum orda isterse askerliğimi 5 yıl yapsınlar ağzını açanı dalarım :D

Zorunlu dostum. Acemiliğin ilk haftasından sonra ayırıyorlar aşı olanları dozlarına göre ve olmayanlara göre sonra revirde toplayıp yapıyorlar. O kadar uzman ve ast subayın arasında istesen bile reddetemezsin.

softnex

80+
Zorunlu dostum. Acemiliğin ilk haftasından sonra ayırıyorlar aşı olanları dozlarına göre ve olmayanlara göre sonra revirde toplayıp yapıyorlar. O kadar uzman ve ast subayın arasında istesen bile reddetemezsin.
ozaman olacam napalım ama usta birligine onlar eşlik ediyormuş ucak bileti alıp duydum pcr test istiyolar ucak icin 2 ası olanlardan istemiyorlar e ben 1 tane olucam ozaman mecbur otobusle gidecem dimi?

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Yok
ozaman olacam napalım ama usta birligine onlar eşlik ediyormuş ucak bileti alıp duydum pcr test istiyolar ucak icin 2 ası olanlardan istemiyorlar e ben 1 tane olucam ozaman mecbur otobusle gidecem dimi?

Ben otobüsle gittim bir kere PCR testi yaptılar ardından sülüs kağıdını e devletten alabildim. Uçakla olan durumu bilmiyorum.

softnex

80+
Ben otobüsle gittim bir kere PCR testi yaptılar ardından sülüs kağıdını e devletten alabildim. Uçakla olan durumu bilmiyorum.
1 aşıdan da bir şey olmaz ya napalım bidah olmam zaten asker dışında :) askere gitmesek olmıcam da işte zorunlu bırakıyolar yazık ya cidden.

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Yok
1 aşıdan da bir şey olmaz ya napalım bidah olmam zaten asker dışında :) askere gitmesek olmıcam da işte zorunlu bırakıyolar yazık ya cidden.

2. aşı zorlama yoktu sanırım ama revirciler günü gelince söylüyorlar belki istersen onu olmazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,398
Üyeler
169,567
Son üye
mcantruk
Top Bottom