Neler Yeni

Zaman çok hızlı geçiyor millet

Penetrator God

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Yok
1.jpg

Şu telefonla yılan oyunu oynadığım çocukluk dönemim aklıma geliyor. Ne kadar da o zaman her şey basit ama güzelmiş.​

mesut3467

80+ Bronze
Babamın cebinden (ç)alıp sobanın yanında saatlerce başından kalkmadan oynadığım zamanlar aklıma geldi. Her şeye bu kadar çabuk ulaşamazdık ama elimizdekinin kıymetini iyi bilirdik. Teknoloji hayatımıza girdikçe misket oynayan deliler gibi simitttt sesi çıkartıp koşuşturan nesil kalmadı. En çok üzüldüğüm nokta ise artık duyguların bile sanallaşması oldu. Cebine para koyduğun çocuk arkadaşlarıyla dışarıda eğlenmek yerine karakterine skin almayı tercih ediyor. Güzel bir çocukluk geçiren son nesil olduğum için üzülüyorum. Aynı zamanda özlüyorum.

Son düzenleme:

2mApoo

80+ Silver
Babamın cebinden (ç)alıp sobanın yanında saatlerce başından kalkmadan oynadığım zamanlar aklıma geldi. Her şeye bu kadar çabuk ulaşamazdık ama elimizdekinin kıymetini iyi bilirdik. Teknoloji hayatımıza girdikçe misket oynayan deliler gibi simitttt sesi çıkartıp koşuşturan nesil kalmadı. En çok üzüldüğüm nokta ise artık duyguların bile sanallaşması oldu. Cebine para koyduğun çocuk arkadaşlarıyla dışarıda eğlenmek yerine karakterine skin almayı tercih ediyor. Güzel bir çocukluk geçiren son nesil olduğum için üzülüyorum. Aynı zamanda özlüyorum.
Ahlann knk
babadan çalıp sobasının önünde oynamayan çocuklar o tadı bilemez. Tek cümlenle 7-8 yıl öncesine gittim :D

Faruk1986

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Faruk Sancar
Aga konuyla alakasız sen malum forumda da var mıydın tanıdık geldin de

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Aga konuyla alakasız sen malum forumda da var mıydın tanıdık geldin de
Olm malum forum ne tp desenize șuna o da normal forum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Şu telefonla yılan oyunu oynadığım çocukluk dönemim aklıma geliyor. Ne kadar da o zaman her şey basit ama güzelmiş.​
Sobanın önünde babaannemle beraber kestane çay yapardık dıșarda kar yağardı buz gibi olurdu hava herkes sobanın olduğu odada dururdu dıșarısı,öteki odalar sanki bașka bir yerdi karanlığa gömülürlerdi.Babam o güzel günlerin birinde akșam geç gelip insanazor oyuncağı almıștı hala duruyor o oyuncak asla unutmam.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,576
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri