Arama sonuçları: *

1. Prime777

Nasıl merhaba denir?

Merhaba.
  2. Prime777

Nem az oldugu zaman dokulen sivi daha yavas mi kurur, daha hizli mi kurur?

Bu masadan ufacik daha buyuk buyukluk, yukseklik olarak. Yuzeyi kaygan sayir. Hani normal bir masayi ornek alarak soyleyemez misiniz durumu? https://www.hepsiburada.com/ceramical-60-x-160-cm-calisma-masasi-bilgisayar-masasi-ofis-masasi-atlantik-cam-p-HBV0000119LBA Olmasi gereken masa hareket...
  3. Prime777

Bunun icin de tesekkurler ama son bir defa sormak istiyorum. Yeni konu acmami mi onerirsiniz bunun icin? Simdi masanin ustune 100ml olacak sekilde soda dokuldu diyelim. Ve bu masa hareket ettirildi, iste ileriye goturuldu ve 10 saniyelik mesafe var. Masanin uzerine dokulen 100ml soda masa...
  4. Prime777

Bunun icin tesekkurler. Peki, dokulen sivinin buharlasmasi icin havanin nemli olmasi mi daha onemlidir sicak olmasi mi? Nem az oldugunda daha hizli kurur denildi, hava sicak olunca da daha hizli kurur denildi. Ne dusunuyorsunuz?
  5. Prime777

Nem az oldugu zaman dokulen sivi daha yavas mi kurur, daha hizli mi kurur? Ne dusunuyorsunuz? ChatGPT ve Google Bard birbirlerinin anti cevabini verdi. Anlamadim.
  6. Prime777

ne olucak bu ekonominin hali

bilmem
  7. Prime777

Nova Prospekt kurgu mudur?

aynen, kurgu olan çoğu kanallardan daha eğlenceli. o olaylar yaşanırken insan kamera çekmeyi bırakır zaten normalde bayağı nerelerden gelmişler hiç alakası yok bile şu an yaptıkları şeyin bununla
  8. Prime777

piyano ile ne bağlantısı var anlatır mısın merak ettim. videoya koyduğu müzikler yüzünden mi?
  9. Prime777

Bence birkaç videosu kurgu olduğu belli ama illa 1 tanesi gerçek olabilir. 1656667311 öyle yaptılarsa kurgu olma ihtimali daha da artıyor ama kurgu olan birçok kanaldan daha eğlenceli
  10. Prime777

Peki, bu video hakkında ne düşünüyorsun gerçek olma ihtimali var mıdır?
  11. Prime777

Kurgu olabilir ama nereden buluyorlar öyle yerleri? Bunlar ekip midir? 20 kişi ekipleri mi var?
  12. Prime777

Tabii, bir sorum daha var. Hulk mu daha gerçektir yoksa Nova Prospekt'in videoları mı?
  13. Prime777

Nova Prospekt videoları sizce kurgu mudur? Bence kurgu değil (!) çünkü bunu diyor: Niyetimiz rahatsızlık vermek değil, çalıp çırpmak değil, döküp kırmak değil, define aramak değil, defineyi bulmak değil, hiçbir şeye zarar vermeyeceğiz, çalıp çırpmayacağız, döküp kırmayacağız, Allah'ın...
  14. Prime777

Bilgisayarımı satıyorum sence bu fiyata gider mi?

12 bin. ben sadece sistemi veriyorsun sandım. monitörü falanda veriyorsan normaldir. ekipmanda veriyormuşsun.
  15. Prime777

Bilgisayarımı satıyorum sence bu fiyata gider mi?

Bence pahalıya satıyorsun gibi geldi. birazcık daha uygun olursa, erken alanlar olabilir.
  16. Prime777

Eminem - Godzilla ft. Juice WRLD (Directed by Cole Bennett)

Valla hocam ne bileyim çok karışık burası. Sizde mi buradaydınız? :D
  17. Prime777

Bakıyorum, evet hocam gördüm. Tanıştığımıza memnun oldum. :D
  18. Prime777

Ben, Diğer forumda genelde atarım böyle. Amacım yok. 1617290938 LiBeRTuSs- Technopat Sosyal hocam. 1617290977 Sakıncası var mı? Bence boş konu değil.
  19. Prime777

Yasak mı hocam?
Top Bottom