Neler Yeni

Nova Prospekt kurgu mudur?

Nova Prospekt kurgu mu?

• Oy kullanan toplam üye
    48

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Nova Prospekt videoları sizce kurgu mudur? Bence kurgu değil (!) çünkü bunu diyor: Niyetimiz rahatsızlık vermek değil, çalıp çırpmak değil, döküp kırmak değil, define aramak değil, defineyi bulmak değil, hiçbir şeye zarar vermeyeceğiz, çalıp çırpmayacağız, döküp kırmayacağız, Allah'ın selamlarıyla gelmiş bulunuyoruz, Selamünaleyküm diyor.

Son düzenleme:

OnurCiftci26

80+ Bronze
Nova Prospekt videoları sizce kurgu mudur? Bence kurgu değil çünkü bunu diyor: Niyetimiz rahatsızlık vermek değil, çalıp çırpmak değil, döküp kırmak değil, define aramak değil, defineyi bulmak değil, hiçbir şeye zarar vermeyeceğiz, çalıp çırpmayacağız, döküp kırmayacağız, Allah'ın selamlarıyla gelmiş bulunuyoruz, Selamünaleyküm diyor.

Kurgunun babası.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Evet kurgu olduğunu düşünüyorum

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri

Juiclair0

80+ Silver
bi ara kurgu değil diyodum bi video paylaştı denk geldim paylaştıktan 1 dk sonra falan izledim. Videonun ortasında atıyorum diyo bişey düşüyo yukardan bunlarda korkuyo :D sonra videoyu kaldırıp orayı kırpıp geri attılar.

Prime777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Prime
Bunlar izlenme fazla olsun diye yapıyorlar bence
Bence birkaç videosu kurgu olduğu belli ama illa 1 tanesi gerçek olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi ara kurgu değil diyodum bi video paylaştı denk geldim paylaştıktan 1 dk sonra falan izledim. Videonun ortasında atıyorum diyo bişey düşüyo yukardan bunlarda korkuyo :D sonra videoyu kaldırıp orayı kırpıp geri attılar.
öyle yaptılarsa kurgu olma ihtimali daha da artıyor ama kurgu olan birçok kanaldan daha eğlenceli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,690
Üyeler
163,369
Son üye
GivanS
Top Bottom