Yani?Eskiden 2000 TL 144 hz ips monitör alıyorduk şuan 2900 altında monitör yok
Allah yardimcimiz olsunEskiden 2000 TL 144 hz ips monitör alıyorduk şuan 2900 altında monitör yok
Yanisi kardeşim tepki gösterelim diyor veya seçimlerde aklını kullanmayan insanlar aklını kullansın diyor.Yani?
1850 ye aoc 144hz almıştım o zaman bile pahalı diyordum şu an üniversite okuyorum okuduğum bölümden bir şey olamazsam direkt yurt dışına çıkıyorum bu ülke yanmış batmış umrumda olmaz gittikten sonra bu millete az bile bunlar daha fazla zam gelsinde biraz akıllansınlar.Eskiden 2000 TL 144 hz ips monitör alıyorduk şuan 2900 altında monitör yok
Reis zor o işYanisi kardeşim tepki gösterelim diyor veya seçimlerde aklını kullanmayan insanlar aklını kullansın diyor.
yurtdışına benim çıkmaya biyerlerim yemiyor aylık 25-30k gelirim olduğu halde sen nasıl çıkmayı düşünüyorsun?Yanisi kardeşim tepki gösterelim diyor veya seçimlerde aklını kullanmayan insanlar aklını kullansın diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1850 ye aoc 144hz almıştım o zaman bile pahalı diyordum şu an üniversite okuyorum okuduğum bölümden bir şey olamazsam direkt yurt dışına çıkıyorum bu ülke yanmış batmış umrumda olmaz gittikten sonra bu millete az bile bunlar daha fazla zam gelsinde biraz akıllansınlar.
Dayım var almanyada her türlü desteği bulunucak birazda birikimim var bu arada 25 30k alıp zaten niye çıkasın komik bir yorum olmuş hocamyurtdışına benim çıkmaya biyerlerim yemiyor aylık 25-30k gelirim olduğu halde sen nasıl çıkmayı düşünüyorsun?
25-30k aylık gelirin var ama cidden şükret knkyurtdışına benim çıkmaya biyerlerim yemiyor aylık 25-30k gelirim olduğu halde sen nasıl çıkmayı düşünüyorsun?
şuan yoksulluk sınırı 21k bu iyi bir para değil kusura bakmasın kimse 1450 dolar ediyor rezalet durumdayız ağlayanımız yokDayım var almanyada her türlü desteği bulunucak birazda birikimim var bu arada 25 30k alıp zaten niye çıkasın komik bir yorum olmuş hocam
Yurt dışına sadece 10k$ ile bile çıkabilirsin eğer bir yandan sürekli yüretebileceğin bir işin varsa. Seni anlıyorum, hayata 0dan başlamak zor geliyor ama gerçekten cesaret edip çıkabilirsen hayatın gerçekte ne olduğunu anlayacaksın.yurtdışına benim çıkmaya biyerlerim yemiyor aylık 25-30k gelirim olduğu halde sen nasıl çıkmayı düşünüyorsun?