hemen arayıp sorayımabdullah abi neden ayın ürünlerini düzenlemedi ki bu ay ssd lazım bana
hemen arayıp sorayımabdullah abi neden ayın ürünlerini düzenlemedi ki bu ay ssd lazım bana
çok iyi olurhemen arayıp sorayım
Kime oy vereceksiniz kardeşim? CHP daha beter. Kime oy vereceksin? Ciddi manada soruyorum kime? Bak bu ülkede iyileri yaşatmazlar. Asla yaşatlamazlar. Bu ülkeye katkı sağlayanları yaşatmazlar. Uçak kazası, helikopter kazası v.s der üstünü kapatırlar. İşini iyi yapan tek belediye başkanını işten aldılar. Ortalığı afedersiniz b*k götürüyor. Bu devirde iş yapan yapmayanların işine çomak sokuyor. Kimse düzeni bozulsun istemiyor. Herkes bir şeyler çalmanın, cebe para atmanın derdinde. Ayrıca ülkeden bir an önce kaçma konusunda sana katılsam da bu haklı olduğumuzu göstermez. Ülkeyi sen ben düzeltmeyeceğiz de kim düzeltecek. Şu an suriyeliler nasıl bir tavırla karşılanıyorsa biz de diğer ülkelerde o şekilde karşılanacağız. O yüzden ülkeye sahip çıkmamız gerek.Yanisi kardeşim tepki gösterelim diyor veya seçimlerde aklını kullanmayan insanlar aklını kullansın diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1850 ye aoc 144hz almıştım o zaman bile pahalı diyordum şu an üniversite okuyorum okuduğum bölümden bir şey olamazsam direkt yurt dışına çıkıyorum bu ülke yanmış batmış umrumda olmaz gittikten sonra bu millete az bile bunlar daha fazla zam gelsinde biraz akıllansınlar.
Katılıyorum diğer partiler maalesef daha kötüKime oy vereceksiniz kardeşim? CHP daha beter. Kime oy vereceksin? Ciddi manada soruyorum kime? Bak bu ülkede iyileri yaşatmazlar. Asla yaşatlamazlar. Bu ülkeye katkı sağlayanları yaşatmazlar. Uçak kazası, helikopter kazası v.s der üstünü kapatırlar. İşini iyi yapan tek belediye başkanını işten aldılar. Ortalığı afedersiniz b*k götürüyor. Bu devirde iş yapan yapmayanların işine çomak sokuyor. Kimse düzeni bozulsun istemiyor. Herkes bir şeyler çalmanın, cebe para atmanın derdinde. Ayrıca ülkeden bir an önce kaçma konusunda sana katılsam da bu haklı olduğumuzu göstermez. Ülkeyi sen ben düzeltmeyeceğiz de kim düzeltecek. Şu an suriyeliler nasıl bir tavırla karşılanıyorsa biz de diğer ülkelerde o şekilde karşılanacağız. O yüzden ülkeye sahip çıkmamız gerek.
Dediklerin doğru ama sahip çıkma konusu da bir hüzün. Seçimlerde kimlerin aday olacağı belli ve kimin üstte duracağıda belli.Kime oy vereceksiniz kardeşim? CHP daha beter. Kime oy vereceksin? Ciddi manada soruyorum kime? Bak bu ülkede iyileri yaşatmazlar. Asla yaşatlamazlar. Bu ülkeye katkı sağlayanları yaşatmazlar. Uçak kazası, helikopter kazası v.s der üstünü kapatırlar. İşini iyi yapan tek belediye başkanını işten aldılar. Ortalığı afedersiniz b*k götürüyor. Bu devirde iş yapan yapmayanların işine çomak sokuyor. Kimse düzeni bozulsun istemiyor. Herkes bir şeyler çalmanın, cebe para atmanın derdinde. Ayrıca ülkeden bir an önce kaçma konusunda sana katılsam da bu haklı olduğumuzu göstermez. Ülkeyi sen ben düzeltmeyeceğiz de kim düzeltecek. Şu an suriyeliler nasıl bir tavırla karşılanıyorsa biz de diğer ülkelerde o şekilde karşılanacağız. O yüzden ülkeye sahip çıkmamız gerek.
MeeeeeBu tür insanlar genelde asgari ücretlileri şükret diyip yurt dışına çıkan insanlara vatan haini ilan eden insanlar umarım yanılıyorumdur öyle değilseniz kusura bakmayın ama mesajınızdan bile bazı şeyler anlaşılıyor
iki ucu b*klu değnek derler ya. Bu komple b*ka batmış bir değnek. Tutacak yeri yok ama işte ne yapalım. Elden bir şey gelmiyor.Meeeee
Hiç sorma ya.iki ucu b*klu değnek derler ya. Bu komple b*ka batmış bir değnek. Tutacak yeri yok ama işte ne yapalım. Elden bir şey gelmiyor.
Türkiye şimdi Nasusu kaybettik diye yas ilan etmişti yaBen 1 yıla belçikadayım Türkiye düşünsün
Tüm partiler palavradan ibaret.Yanisi kardeşim tepki gösterelim diyor veya seçimlerde aklını kullanmayan insanlar aklını kullansın diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Diyeceğim şey.Eskiden 2000 TL 144 hz ips monitör alıyorduk şuan 2900 altında monitör yok