Neler Yeni

ne olucak bu ekonominin hali

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Yanisi kardeşim tepki gösterelim diyor veya seçimlerde aklını kullanmayan insanlar aklını kullansın diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1850 ye aoc 144hz almıştım o zaman bile pahalı diyordum şu an üniversite okuyorum okuduğum bölümden bir şey olamazsam direkt yurt dışına çıkıyorum bu ülke yanmış batmış umrumda olmaz gittikten sonra bu millete az bile bunlar daha fazla zam gelsinde biraz akıllansınlar.
Kime oy vereceksiniz kardeşim? CHP daha beter. Kime oy vereceksin? Ciddi manada soruyorum kime? Bak bu ülkede iyileri yaşatmazlar. Asla yaşatlamazlar. Bu ülkeye katkı sağlayanları yaşatmazlar. Uçak kazası, helikopter kazası v.s der üstünü kapatırlar. İşini iyi yapan tek belediye başkanını işten aldılar. Ortalığı afedersiniz b*k götürüyor. Bu devirde iş yapan yapmayanların işine çomak sokuyor. Kimse düzeni bozulsun istemiyor. Herkes bir şeyler çalmanın, cebe para atmanın derdinde. Ayrıca ülkeden bir an önce kaçma konusunda sana katılsam da bu haklı olduğumuzu göstermez. Ülkeyi sen ben düzeltmeyeceğiz de kim düzeltecek. Şu an suriyeliler nasıl bir tavırla karşılanıyorsa biz de diğer ülkelerde o şekilde karşılanacağız. O yüzden ülkeye sahip çıkmamız gerek.

Cevobaro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Barış Üzümcü
Kime oy vereceksiniz kardeşim? CHP daha beter. Kime oy vereceksin? Ciddi manada soruyorum kime? Bak bu ülkede iyileri yaşatmazlar. Asla yaşatlamazlar. Bu ülkeye katkı sağlayanları yaşatmazlar. Uçak kazası, helikopter kazası v.s der üstünü kapatırlar. İşini iyi yapan tek belediye başkanını işten aldılar. Ortalığı afedersiniz b*k götürüyor. Bu devirde iş yapan yapmayanların işine çomak sokuyor. Kimse düzeni bozulsun istemiyor. Herkes bir şeyler çalmanın, cebe para atmanın derdinde. Ayrıca ülkeden bir an önce kaçma konusunda sana katılsam da bu haklı olduğumuzu göstermez. Ülkeyi sen ben düzeltmeyeceğiz de kim düzeltecek. Şu an suriyeliler nasıl bir tavırla karşılanıyorsa biz de diğer ülkelerde o şekilde karşılanacağız. O yüzden ülkeye sahip çıkmamız gerek.
Katılıyorum diğer partiler maalesef daha kötü

Qbört

80+ Bronze
Dediklerin doğru ama sahip çıkma konusu da bir hüzün. Seçimlerde kimlerin aday olacağı belli ve kimin üstte duracağıda belli.

Kadir_1987

80+ Silver
Bu tür insanlar genelde asgari ücretlileri şükret diyip yurt dışına çıkan insanlara vatan haini ilan eden insanlar umarım yanılıyorumdur öyle değilseniz kusura bakmayın ama mesajınızdan bile bazı şeyler anlaşılıyor :)
Meeeee ;)

Kadir_1987

80+ Silver
iki ucu b*klu değnek derler ya. Bu komple b*ka batmış bir değnek. Tutacak yeri yok ama işte ne yapalım. Elden bir şey gelmiyor.
Hiç sorma ya.
Ayar oluyoruz hep birlikte ve artık yalama olduk.
İnşallah düşündüğümüz gibi olur her şey hayırlısı ile.

alihankrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alihan Kirac
Çare inceldiği yerden kopması. Savaş kıtlık v.s artar. Ahir zamandayız. Muhalefetin hiçbirinin derdi vatandaş değil. Biraz da onlar otursun yesin koltukta bu ülke düzelmez. Bu günlerin tadını çıkarın iyi günlerimizdeyiz hala. Ben 2 3 sene içinde Suriye v2 yi görüyorum bu ülkede. Şimdiden kaçıp kurtulmanız en büyük önerimdir. Ev arsaya değil de arabaya yatırıp kaçın.

Nasus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
serdar kanbir
Ben 1 yıla belçikadayım Türkiye düşünsün

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
Yanisi kardeşim tepki gösterelim diyor veya seçimlerde aklını kullanmayan insanlar aklını kullansın diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüm partiler palavradan ibaret.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Eskiden 2000 TL 144 hz ips monitör alıyorduk şuan 2900 altında monitör yok
Diyeceğim şey.
Bilemeyiz.
Öncelikle 2000 öncesi de aynıydı bir süre de olsa düzeldi sorunlar düzelmek için vardır ama o kişi , zaman , olay bilinemez.
Seçimlerden ise gelirsem.
Şuan RTE gitse gene bir şey değişmeyecek.
Evet AKP'li ilan edildiğime göre devam edeyim.
Şuan ben düzelticem diyen çok ama nasıl sorusunu cevaplamıyorlar.
Bu ülkede düzgün siyaset yapan YOK.
Devamına geliyorum.
Bu ülkeyi biz de kurtarmayacağız.
Üzüyor bu beni bu ülkeyi değiştirecek insanların harcanması ve kaybedilmesi.
Bu ülkeyi değiştirecek insanlar göz göre göre gidiyor.
Onların da suçu yok ama soruyorum bu ülkeyi kim değiştirecek ?
Aslında biraz konudan sapmış olabilirim kusura bakmayın içimi döktüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom