Arama sonuçları: *

1. ProBruzeer

Almanca’yı C1 seviyesine çıkarmak.

Hocam ben zaten Münih Teknik şartlı kabülü aldım. Avrupanın bir numaralı teknik üniversitedinden mezun olmanın boş bir yatırım olduğunu düşünmüyorum. Dünyada ilk 50de olan bir üniversitenin diploması bence gayet katkı sağlar bana. ODTÜ'yü bitirip dediğiniz üniversitelere zaten yüksek lisansla da...
  2. ProBruzeer

Hocam Munih Teknik dedigimiz okul Avrupa’nın en iyi teknik üniversitesi, ODTÜ civarında alacağım bir eğitim için zaten halihazırda ODTÜ’de okurken böyle bir zahmete girmeyi mantıklı bulmuyorum. 1721545563 Teşekkürler bakacağım.
  3. ProBruzeer

Kabulü alması kolay hocam tek engel önümdeki dil, bakalım pazartesiden itibaren bir kursa başlayacağım.
  4. ProBruzeer

Munih Teknik’te okuyacağım muhtemelen ve geri dönmeyi düşünmüyorum sonrasında ülkeye. Okul konusunda seçiciyim, ODTÜ’yü bırakıp gittiğime deyecek bir okul olması tercihim ve Almanya’nın en iyi teknik üniversitesi olmasından kaynaklı olarak Münih Teknik üzerine yoğunlaştım, kağıt üzerinde C1...
  5. ProBruzeer

Selamlar, yurt dışında üniversite eğitimi için Almanca öğrenme lazım. Lisede maalesef Almanca eğitimi almadım ve Almanca hakkında herhangi bir bilgi birikimim yok. 0’dan C1 seviyesine çıkmam ne kadar sürer? Dil öğrenme süreci için de önerileriniz nelerdir?
  6. ProBruzeer

eğer ki öldüğümüzde cennete girersek ve...

biri gol atmayı biri topu tutmayı isterse ne olur
  7. ProBruzeer

eğer ki öldüğümüzde cennete girersek ve...

burada bu tarz deneyime sahip birinin var olduğunu pek sanmıyorum ben
  8. ProBruzeer

YKS yaklaşıyor gelin biraz konuşalım

Olur hocam dediğim gibi konu eleyerek olay konulara çalışın.
  9. ProBruzeer

Hocam konu eleyin. Özellikle AYT biyoloji kolay soru tiplerine sahiptir. 12. sınıf konularının yarısı çıktığı için 12. sınıfın ilk döneminden daha bol soru göreceğiz. Elektrokimya, çembersel ve basit harmonik hareket gibi öğrenmesi bir nebze daha kolay olan konuları halledin derim. Biyolojide...
  10. ProBruzeer

Hocam TYT matematiği ve mümkünse feni bu yaz aradan çıkar, 11den de ne kadar az eksikle geçersen kârdır. 12 matematike türev-integrale kadar önün açık, bence türev integralde eğlenceli ancak gerçekten şık soruları olan konular. 11i eksiksiz geçmen çok önemli türevle integralle organikle...
  11. ProBruzeer

Netler yolunda valla abim teşekkürler. Her gün her şeyi eşit tutacak şekilde deneme çözüyorum artık. Elimizden geleni yapıyoruz. 1685385069 Geometri kural ve deneyim esaslı. Mevzu soru görmek, geometride konuyu öğrendiğinde soru bankası çözmeden önce bir tane soru çözüm videosu izle. Ben...
  12. ProBruzeer

Matematiğime güveniyorum ya. 35 üstü geliyor TYT AYT netlerim de matematik adına. Sadece denemeye bıraktım artık matematiği zaten. 1685379736 Ayrıca çok teşekkürler.
  13. ProBruzeer

Gayet güzel bence çıkarırsınız. ÖSYM fenleri genelde abartı olmuyor. Denem netlerinizin üzerine koyacağınıza eminim gerçek sınavda. 1685379514 1685379556 yanlış mesaja cevap verdim pardon
  14. ProBruzeer

çalışıyoruz hocam, olduğu kadar. 2 sene de gayet uzun bir süre. ben 1. sınıfın 2. döneminde düzenli çalışmaya anca başlamıştım.
  15. ProBruzeer

TYTyi ben 100-110 arasına çektim MSÜde de beklediğim netleri elde ettim. AYT netlerim daha son 3-4 denemedir 70i geçmeye başladı. Benim de kimya biraz sıkıntılı. Elektrokimya ve organik giriş kısmına çalışıyorum 2 gündür. 1685379042 Geometride katı cisim gibi bir tık daha kolay konulara bakın...
  16. ProBruzeer

hocam 4 net yapıyorsanız belli ki bir konu eksiği var ortada. konuya tam olarak hakim olmadıktan sonra deneme işe yarıyor mu ki?
  17. ProBruzeer

hocam ayt biyolojiyi aslında belli başlı konularla çok rahat yukarı çekersin ya. matematik biraz daha uzun çalışma işi ancak biyoloji sözele kayıyor bence kalan sürede 8-9 net en azında mümkün.
  18. ProBruzeer

Evet YKSye de çok az kaldı. Süreç nasıl gidiyor? Gelin biraz sohbet edelim.
Top Bottom