Arama sonuçları: *

1. Ragnar Adamdır

Okumasam mı üniversite

Kontejanları dolmayan sürekli açık veren bölümleri araştır içine sineni yaz kral
  2. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar Yardımcı Olabilir misiniz?A

Yani benim zamanımda ne izliyodum ne yapıyordum hiç hatırlamıyorum şuan yeni kanallar hakkında da pek bilgim yok ufak bi araştırın yorumlarına bakın güzel bi kanal bulun hocam illaki vardır
  3. Ragnar Adamdır

Garajı Pireler Bastı

Hocam o zaman profesyonel yardımdan başka çare kalmıyor gibi kolay gelsin şimdiden
  4. Ragnar Adamdır

Arkadaşlar Yardımcı Olabilir misiniz?A

Bu yazını tyt matematiğe ve türkçe dil bilgisi ve paragrafa ver 70 günde herbirini çok rahat bitirirsin dostum ama kendini eve kapatma bu sıcakta bunalım geçirirsin rahat kafa çalış günde 8 saatini verme mentalin rahat olsun
  5. Ragnar Adamdır

Garajı Pireler Bastı

Yani böyle tipik ev elektrikli süpürgesi değilde güçlü olanlar varya halı yıkamada falan kullanıyorlar onlarla köşe bucak kilim falan süpürdükten sonra ilaçlayıp bekletin daha da kalmaz pire falan güçlü olanlar pirelerin yumurta lavra falan hepsini çekiyor ama süpürdüğünüz gibi arkasındaki...
  6. Ragnar Adamdır

Garajı Pireler Bastı

Hocam vakumlama yaptınızmı
  7. Ragnar Adamdır

Garajı Pireler Bastı

Hocam profesyonel yardım alın bence iş büyürse sıkıntı çıkar kökten çözüm uygun fiyata anlaşırsanız yaptırın
  8. Ragnar Adamdır

İngilizce için kolayca slayt nasıl yapılır

Hocam gamma app ten yapabilirsiniz
  9. Ragnar Adamdır

Her şeyi hatırlama problemi

Dediğim gibi yapacağın görüşmeler senin kafandaki düşünceleri olumlu anlamda ilerletip sana pozitif gelişmeler yaşatabilir eğer olurda görüşürsen ne gibi değişikler olduğunu burada bize söylemeyi unutma
  10. Ragnar Adamdır

Her şeyi hatırlama problemi

Bu durumun psikolojik bir hastalık olup olmadığını değerlendirmek için bir psikolog veya psikiyatristten profesyonel bir görüş almak en doğrusu bence. Ancak zihinsel olarak sıkıntı yaşadığını ve bunun günlük yaşamını olumsuz etkilediğini söylüyorsun. Ailenin bu konuda fikirleri ne olursa olsun...
  11. Ragnar Adamdır

KYK kredisini kullanabiliyor muyum?

Hocam uygulamanın ana sayfasını açtığınızda sağa kaydırdığınızda neler görünüyor?
  12. Ragnar Adamdır

KYK kredisini kullanabiliyor muyum?

Hocam, burs alıyorsan ekstra kredin yoktur. Nakit avansın vardır, yani ben öyle biliyorum. Avansı kullanırsan da bursun sıkıntıysa girmez, her ay gelmeye devam eder. Tabii, onu soruyorsan.
  13. Ragnar Adamdır

Ucuza uçak bileti nasıl çözebilirim

Dünden beri bunlada uğraşıyorum ama geç kaldım sanırım yok bulamıyorum ucuz bilet geçtim uçuş yok diyor direkt olarak :D
  14. Ragnar Adamdır

Ucuza uçak bileti nasıl çözebilirim

Arkadaşlar, bayramda memlekete gideceğim. Üniversite okuduğum şehirden memleketime aktarmasız uçuş yok ve aktarma yapmak istesem sadece gidiş için minimum 3 bin ödemek zorunda kalıyorum. Bunun bir de dönüşü var, ediyor 6 bin. Ama dönüşü önemli değil. 6 Nisanda harekete geçmek istiyorum...
  15. Ragnar Adamdır

Obilet indirim kodları

Satacakmısınız hocam yoksa destek mi olacaksınız :D
  16. Ragnar Adamdır

Ehliyet sınavından kaldım

Ancak sana tavsiyem sınav ücretini ver kursa para verme git açık açık konuş bana 2 kere ders verdiniz geçirdiniz ben tekrar size para vermek istemiyorum ücreti düşürecekseniz ders almak istiyorum de
  17. Ragnar Adamdır

Ehliyet sınavından kaldım

Seninle hiç ilgilenmemişler ben aldıgım zaman daha önceden bildiğim için ilk dersten sonra daha gitmedim ama arkadaşım 7 8 kere parkurda arabayı sürmeye gitti
  18. Ragnar Adamdır

Birisine benim yerime instagramdan mesaj atabilir misiniz

Yeni hesap açıp atabilirsin 3. kişileri katma olaya
  19. Ragnar Adamdır

kyk taahhüt onayladım mı

hocam bide sonucu sorgula var onu denermisiniz
  20. Ragnar Adamdır

Fitness - Doğru Beslenme

70-80 gayet kafi o zaman
Top Bottom