Hocam vakumlama yaptınızmıçokta para istiyorlar be ne yapıyorsun ki 15-20 dk gelip ilaçlayıp gidecek 120m garaj zaten
Yani böyle tipik ev elektrikli süpürgesi değilde güçlü olanlar varya halı yıkamada falan kullanıyorlar onlarla köşe bucak kilim falan süpürdükten sonra ilaçlayıp bekletin daha da kalmaz pire falan güçlü olanlar pirelerin yumurta lavra falan hepsini çekiyor ama süpürdüğünüz gibi arkasındaki poşeti söküp bağlayıp kapalı bir çöp kutusuna atacaksınızvakumlama derken
garaj karışık öyle temizleme imkanım yok ki garaj dediğimde 2 araba çekiyoruz önlü arkalı gerisinde malzeme var bilmiyorum ne yapacağımYani böyle tipik ev elektrikli süpürgesi değilde güçlü olanlar varya halı yıkamada falan kullanıyorlar onlarla köşe bucak kilim falan süpürdükten sonra ilaçlayıp bekletin daha da kalmaz pire falan güçlü olanlar pirelerin yumurta lavra falan hepsini çekiyor ama süpürdüğünüz gibi arkasındaki poşeti söküp bağlayıp kapalı bir çöp kutusuna atacaksınız
Hocam o zaman profesyonel yardımdan başka çare kalmıyor gibi kolay gelsin şimdidengaraj karışık öyle temizleme imkanım yok ki garaj dediğimde 2 araba çekiyoruz önlü arkalı gerisinde malzeme var bilmiyorum ne yapacağım
git nalbur ilaçlamacıya ordan pire hamam böcegi ilacı al fıs fısla sık tamamdır olmadı kovanın içinde dök fırlama yıklaKonsantre ilaç aldım hem pireler hemde yumurtaları için 2 gündür ilaçlıyorum fazla işe yaramadı garaja girdiğim zaman hemen üstüne sarıyolar arabanın camlar falan örtük içine giremiyolar ne yapmam lazım illallah geldi
dediğiniz her şeyi yaptım mecbur verecez profesyonel ilaçlamaya parayı heralde yok gitmiyolar arkadaş garaja 10 sainye girsem 15-20 tane pire atlıyor üstümegit nalbur ilaçlamacıya ordan pire hamam böcegi ilacı al fıs fısla sık tamamdır olmadı kovanın içinde dök fırlama yıkla